Acum citesti
Zipp reproiectează tijele de șa și de ghidon Service Course

Specialiștii în aerodinamică Zipp, renumiți îndeosebi pentru roțile lor, se ocupă cu succes și de componente de cockpit, oferind printre altele și o serie de piese din aluminiu, cu un preț mai accesibil, sub titulatura de Service Course. Pentru 2015, producătorul a actualizat liniile Service Course și Service Course SL pentru a oferi o mai largă compatibilitate și un raport greutate-rigiditate mai bun.

Probabil cea mai importantă noutate privește tija de ghidon SL-OS, dotată cu un mecanism intern ce permite modificare unghiului la care este înclinată, utilizatorul având la dispoziție multiple variante în acest sens. Greutatea se situează undeva în jurul a 140 de grame pentru o tijă cu lungimea de 100mm, iar de remarcat mai este și plaja largă de lungimi, care pornesc de la 70mm, mergând din 10mm în 10mm până la 130mm. Nu la fel de multe schimbări au survenit în cazul tijei SL, care are acum o formă nouă ce i-a adus greutatea la valoarea de 125 de grame, însă este înclinată la +/- 6 sau 17 grade. Ceva mai bine se prezintă lungimea, care are versiunile modelului de mai sus, plus cea de 140mm.

tija_1

Tija de șa Service Course SL a pierdut din greutate, chiar dacă cele 220 de grame la care se află acum nu o fac tocmai cea mai ușoară dintre aceste componente.

tija

Însă cea mai interesantă opțiune a producătorului o reprezintă o iterație a tijei de ghidon Service Course, care pentru mărimile de 75, 90, 105 și 120mm se va afla la un unghi de 25 de grade.

zipp

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + nineteen =