Acum citesti
Ziua a treia din Ciclaton

Ieri am încheiat ziua 3 din Ciclaton si putem spune ca a fost „proba speciala”. A plouat destul de mult si, daca in mod normal o ploicica nu e mare lucru, dupa doua zile de pedalat in forta orice discomfort este amplificat.

PA021377

Pana la km 85 al zilei vremea a fost înnorată si racoroasa insa pe coborârea spre Miercurea Ciuc si Baile Tusnad a început ploaia. Cum nu am prea mai avut momente de efort frigul a fost suportat de fiecare cum a putut pana la restul de 135 km cat am avut de pedalat.

Ziua de azi, a 4 a a Ciclatonului, este cea mai scurta, doar 106 km. Totul va fi bine pana la km 55, pana unde va fi mai mult plat, insa de aici in colo vom avea de urcat si traversat Pasul Bratocea la aproape 1300m alt. Finișul zilei va fi in Cheia.

Atmosfera între Ciclatonisti este excelenta, iar seara toate greutățile zilei sunt uitate mai ales pentru ca donațiile au depășit deja suma de 21.000 lei, doua din cele 3 cauze atinzandu-si deja telul. Nu uitați sa intrați pe site-ul ciclaton.ro unde puteți face in continuare donații pentru cele 3 cauze sociale pentru care pedalează ciclatonistii.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 4 =