Acum citesti
GoPro Hero4 Session – cea mai mică și ușoară de până în prezent

GoPro anunță lansarea unei noi camere, mult mai mică, mai compactă și mai ușor de folosit. De fapt, este atât de mică, încât gabaritul nu-l depășește pe cel al lentilei. Astfel, este aproape de două ori mai mică decât varianta originală, cea cu care te-ai acomodat deja.

go-pro-session-2

Forma de cub îi permite să fie montată mai simplu, iar tu o vei putea roti în cadrul de prindere, camera fiind dotată cu funcția Auto Image Rotation. Astfel, nu vor mai fi necesare setări din meniu pentru când vei modifica poziția lentilei. Va fi bineînțeles rezistentă la intemperii, fără a avea o carcasă suplimentară și poate filma sub apă până la o adâncime de 10 metri.

go-pro-session-1

Deoarece nu are un ecran pentru meniu, aceasta este setată pentru a filma la o rezoluție de 1080p cu 30 de cadre pe secundă, iar fotografii va putea face la o rezoluție de 8 Mega Pixeli. Dacă vei dori însă să schimbi aceste setări, va trebui să achiziționezi o telecomandă specială, botezată Smart Remote sau și mai simplu, prin aplicația GoPro, care este disponibilă gratuit. Durata de viață a acumulatorului este de 2 ore, iar rezoluția maximă la care poate filma este de 1440p.

Prețurile nu au fost anunțate momentan.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 15 =