Acum citesti
GuerillaGravity Pedalhead: un nou hardtail pentru aventură

GuerillaGravity este un mic producător din Colorado, USA, care construiește biciclete în serie mică, local. După cum o relevă și numele micii inteprinderi, aceștia se axează mult pe segmentul gravitațional, însă pentru 2016 au construit un hardtail dedicat celor dornici de aventură, așa cum reiese din descrierea americanilor. Ce înseamnă asta mai exact?

005small În ultima perioadă am asistat la lansarea mai multor hardtail-uri gândite pentru a fi utilizate împreună cu o furcă mai mare de 100mm. Ca să facă lucrurile un pic diferit, iar bicicleta să fie și mai capabilă dar și mai rezistentă la abuzuri, au optat pentru noul format de roată, 27Plus. Țevile alese au o formă dreptunghiulară, fiind deosebit de rezistene (dar nu și ușoare), oferind bicicletei un aspect destul de crud. Pipa este foarte scurtă, iar ghidonul foarte lat, formula care funcșionează cu succes în ultima perioadă. Bottom Bracket-ul este de asemenea plasat cât mai jos pentru a oferi un centru de greutate scăzut, implicit și o stabilitate mai mare, iar chainstay-ul este foarte scurt pentru o manevrabilitate crescută.

007smallCadrul poate fi cumpărat separat pentru 995$ (a zis cineva că este ieftin?), iar dacă vrei bicicleta întreagă, atunci vei putea opta fie pentru versiunea Ride, cu o furcă Rock Shox Pike RC (120mm) și sistem de transmisie Sram GX (11 viteze), pentru un preț de aproximativ 3.000$ sau pentru versiunea mai ieftină, Trail, echipată cu o furcă Rock Shox Recon (120mm) și cu un sistem de transmisie Sram X7 (10 viteze).

009smallCei care și-o doresc, pot face de pe acum o rezervare prin plata unui avans de 295$. Bicicleta cât și cadrul vor fi disponibile începând cu luna februarie 2016. Mai multe informații găsești pe ridegg.com.

via GuerillaGravity

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =