Acum citesti
Box Components prezintă noul schimbător spate plus componente noi pentru mtb

Box Components a început producţia schimbătorului spate destinat marilor casete cu pinioane. În total vor fi 7 variante de schimbătoare: cu patină lungă, medie şi scurtă toate venind cu sau fără ambreiaj plus opţiunile cu ambreiaj pentru casetele cu plajă largă.

schimbator spate box components 03

Opţiunea cu patină lungă suportă pinion mare de maxim 36t în timp ce varianta pentru plajă largă va suporta pinion de până la 44t. Pentru a putea face acest lucru partea de jos a schimbătorului este mai lungă, scripetele superior este decalat, iar cel inferior este mai mare pentru a accepta mai mult lanţ.

Preţurile sunt de 125$ cu ambreiaj şi 110 fără. Shifterele costă 50$ bucata, iar schimbătoarele sunt compatibile Shimano.

Frânele Box Digit cu 4 pistoane sunt şi acestea gata şi au trecut la utilizarea uleiului mineral de la ultimul model lansat în 2013. Vor dispune de reglaje fără scule pentru lungimea degetului (reach) şi distanţa dintre plăcuţă şi disc.

frane disc hidraulice box components 02

Diametrele pistoanelor sunt de 14 şi 17 mm, plăcuţele mici fiind în spate acestea făcând primele contact cu discul. În acest fel se obţine o modulaţie mai bună a frânării.

frane disc hidraulice box components 03

Pipa pentru cross country este o noutate. Având o greutate de 125 grame, şuruburi din titan, rise de 6 grade şi lungimi de 70, 80, 90, 100mm prinderea pentru ghidon va fi de 35mm.

pipa box components

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 13 =