Acum citesti
Judy revine! RockShox reînvie seria Judy cu inspirație de la Pike

RockShox readuce pe piață vechea Judy, acum cu un șasiu nou nouț și îmbunătățită din lecțiile învățate de la populara Pike. Prin noua Judy, Rockshox vrea să aducă rigiditatea și greutatea redusa a furci Pike, care este și mult mai scumpă, în zona de acțiune a bicicletelor entry level. Noua Judy va fi disponibilă în două versiuni echipate cu cele mai noi tehnologii ale momentului, cum ar fi Boost spacing și spațiu pentru anvelope Plus.

Cele două noi furci Judy vor fi disponibile pentru roți 29er si 27,5. Așadar nu și pentru vechile 26 inch. Pe ambele se vor putea folosi anvelope late de până la 2,8”. Versiunea pentru 29er o vei putea folosi însă chiar și cu anvelope de până la 3” dacă janta este de 27,5. Furca va fi disponibilă doar în versiunea Boost spacing și va dispune inclusiv de compatibilitate Torque Cap pentru mai multă rigiditate și precizie.

Modelul de top Judy Gold RL, oferă suspensie de 80-120 mm cu Solo Air și amortizare Motion Control RL pentru controlul revenirii, la care adaugă compatibilitate cu lock-out la distanță. Pentru maneta de pe ghidon s-a realizat un nou ghidaj cu profil mai redus. Brațele culisante din aluminiu sunt negre Fast Black și au pe ele gradațiile pentru presiunea aerului. Prețul anunțat este de 420-500 euro. Va fi disponibilă pe piață din aprilie 2017.

Celalalt model este Judy Silver TK. Aceasta primește aceleași specificații. Prețul mai mic este justificat de amortizarea de tip TurnKey. Furca are în continuare reglaj SoloAir și chiar compatibilitate lockout, însă brațele culisante sunt din oțel. Judy Silver TK va fi disponibilă doar OEM așadar nu avem un preț pentru vânzare directă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =