Acum citesti
Moots YBB+ Mountaineer – MTB pentru aventuri

Moots-YBB-n-stuff-6-600x351Moots a lansat pe piaţă un MTB conceput special pentru cei ce au nevoie să transporte multe bagaje pe munte dar şi de o bicicletă solidă şi de calitate.

Moots-YBB-n-stuff-5Moots-YBB-n-stuff-4Bicicleta foloseşte pe spate suspensia YBB, cu o cursă mică dar care ajută anvelopele de 2.8 să absoarbă şi mai mult din şocuri decât o fac ele oricum.

Moots-YBB-n-stuff-7IMG_00203Bicicleta din imagini este un prototip echipat cu genţi speciale de la Porcelain Rocket. Acestea sunt prinse atât cu benzi velcro cât şi cu ajutorul prinderilor de suport de bidon, fiind ataşate solid şi fără să facă zgomote. Cadrul este construit din tuburi drepte foarte rezistente iar pe spate are loc pentru butuci Boost 148, pentru a permite montarea fără probleme a roţilor şi anvelopelor mari.

Moots-YBB-n-stuff-3Pe lângă acest model, tot ca şi noutăţi de la Moots avem o furcă tapered fixă de carbon şi o opţiune de gravare a unei sigle pe headtube-ului tuturor bicicletelor produse de aceştia.

Nu în ultimul rând, Moots şi-a schimbat proprietarul, Chris Miller vânzând întreaga companie lui Brent Whittington, o persoană pasionată de ciclism care va păstra toţi angajaţii şi care a dat asigurări că totul va continua să funcţioneze la fel ca şi înainte.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + eleven =