Acum citesti
Isostar te trimite la cea mai mare competiție de ciclisți amatori din Europa

Isostar aniversează 5 ani de prezență continuă pe piața românească printr-o serie de activități de recompensare a fidelității consumatorilor. Prima etapă o reprezintă lansarea unei campanii promoționale cu peste 735 de premii în valoare totală de peste 20.000 lei. Marele premiu constă într-un pachet de participare la cea mai mare cursă de ciclism dedicată amatorilor în Europa – Etape du Tour, programată pentru 20 iulie 2014 și replica fidelă a etapei a 18-a din Turul Franței.

isostar_l_etape

În perioada 6 mai – 30 iunie 2014, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanță, orice cumpărător al produselor Isostar în valoare minimă de 50 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casă/factură se poate înscrie pe site-ul http://provocarea.isostar.com.ro și intră în cursa pentru cele 735 de premii sau Marele Premiu – o excursie cu toate cheltuielile incluse și multe alte surprize, la competiția Etape du Tour 2014, Franța, ediția nr. 22.

Etape du Tour este o competiție anuala itinerantă de ciclism ce se desfășoară din anul 1993 în Franța și reunește la start, pe diverse trasee din Turului Franței, mii de cicliști amatori din întreaga lume. Ediția din acest an, la care sunt așteptați peste 13.000 de cicliști, este o replică fidelă a etapei a 18-a din Turul Franței 2014 și se desfășoara între localitățile Pau și Hautacam din sudul Franței, un parcurs de 148km cu o diferență de nivel de 1.920m. Cursa include și ascensiunea celebrului Col du Tourmalet, vârf din munții Pirinei cu o altitudine de 2.115m, o provocare chiar și pentru cicliștii profesioniști.

Castigatorul Marelui Premiu va fi pregatit si acompaniat in aceasta aventura de catre Alexandru Ciocan, ciclist cu multiple titluri nationale la activ, comentator sportiv al Turului Frantei si organizator al Road Grand Prix. “Pe 20 iulie vom participa la cea mai tare aventura a verii. Etape du Tour 2014 se desfasoara cu doar doua zile inainte de trecerea pe traseu a caravanei Turului Frantei si include o catarare de 17km pe varful Col du Tourmalet cu un gradient mediu de 7,3%. Ii invit pe toti iubitorii de ciclism sa se inscrie in campanie, pentru a castiga o experienta de neuitat!” – Alex Ciocan.

Castigatorul Marelui Premiu va fi desemnat in urma unei curse de precalificare ce se va desfasura in cadrul competitiei de ciclism de sosea pentru amatori, Road Grand Prix, etapa Ploiesti, 5 iulie 2014. La aceasta cursa vor participa cei 10 castigatori ai locurilor in cursa de precalificare desemnati prin tragere la sorti in urma inscrierii in campanie.

Primii 500 de participanti inscrisi in campanie vor primi cadou 500 de bidoane galbene Isostar pentru rehidratare Etape du Tour 2014, editie de colectie. Alte 225 de premii constand in genti sport, tricouri si produse Isostar vor fi acordate prin tragere la sorti.

“Aniversam in 2014 cinci ani de prezenta continua pe piata romaneasca printr-o serie de activitati menite sa recompenseze fidelitatea consumatorilor nostri. In paralel cu campania promotionala Etap du Tour 2014, derulam in magazinele partenere promotii speciale precum cadouri la cumparare, reduceri de pret, degustari. In plus, vom fi prezenti cu suport nutritional la cca 100 de evenimente sportive profesioniste sau de amatori din intreaga tara din discipline precum alergare, alergare montana, ciclism de sosea sau offroad, duatlon, triatlon, tenis, squash, inot, handbal, etc. Tot in aceasta perioada extindem portofoliul de produse cu 20% pentru a raspunde mai bine nevoilor sportivilor din Romania, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta” precizeaza Adelina Pasat, Director Comercial Nutrivita Marketing & Distribution – unic importator al produselor Isostar in Romania.

Campania este sustinuta si promovata de FreeRider.ro, Sapte Seri, ProSport, ROSE Bikes, Hervis. Regulamentul de participare este disponibil tuturor celor interesati pe http://provocarea.isostar.com.ro.

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + nineteen =