Acum citesti
Lubrifianții Star BluBike, în România prin Sprint Bike Sport

Sprint Bike Sport devine distribuitor exclusiv în România pentru produsele Star BluBike, o companie care-și are rădăcinile în anul 1982 și care și-a făcut debutul cu produse pentru skiuri. În industria de bicicletei, aceștia au făcut primii pași în anii 90, când schioarea Paola Pezzo a trecut la mountainbiking și a cerut celor de la Star o serie de lubrifianți de calitate pentru bicicleta sa. Star a acceptat provocarea și a creat o gamă restrânsă de produse pentru întreținerea bicicletelor.

starblubike

Paola Pezzo a câștigat în cele din urmă Aurul Olimpic la Atlanta, în 1996 și la Sydney, în 2000. Primele mostre de lubrifianți livrate pentru ea în acei ani s-au regăsit în recipiente albastre, de aici și denumirea de Star BluBike. Încă de la început, cicliștii profesioniști au recunoscut calitatea lubrifianților, care ulterior au evoluat într-o gamă foarte largă de produse pentru întreținerea bicicletei.

În acest moment, Star BluBike comercializează lubrifianți, spray-uri cu silicon, vaselină, produse de curățat bicicleta sau produse pentru curățat lanțul. X-Dry este printre cele mai noi produse lansate de italieni, care sporește durata de viață a componentelor care se află în continuă mișcare. Odată aplicat, acesta se evaporă rapid și lasă în urmă o peliculă foarte fină care protejează împotriva apei sau a mizeriei. Acesta poate fi aplicat pe cabluri, rulmenți, în mecanismul manetelor de schimbător sau pe joncțiunile schimbătoarelor.

Nu în ultimul rând, produsele din gama Premium Line sunt dedicate exclusiv lubrifierii lanțului și reprezintă un produs sintetic cu particule ceramice care asigură lubrifiere pe termen lung chiar și în cele mai dificile condiții de exploatare.

Întreaga gamă Star BluBike, poate fi vizualizată pe site-ul importatorului.

via Sprint Bike Sport

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =