Acum citesti
Mai puține grame, dar aceleași performanțe pentru Wilier Zero.7

Lupta cu gramele continuă, de această dată fiind rândul celor de la Wilier să prezinte cu cât au mai reușit să reducă din numărul lor. Cursiera lor de top, Zero.7, are acum un cadru ce cântărește 750 de grame (mărime M) și care mai are pe deasupra câteva adăugiri interesante, dacă nu chiar utile.

wilier

Compania producătoare susține că a folosit un nou mod de lipire a fibrelor care i-a permis micșorarea dimensiunilor țevilor fără a le afecta rezistența și rigiditatea, dar amintește și că a păstrat tehnologia SEI pentru Zero.7. Aceasta din urmă reprezintă un material vîscoelastic, similar celor folosite pentru cursierele de anduranță (link), care atenuează vibrațiile. Grație acestuia, inginerii Wilier au putut folosi fibre de carbon superioare, lucru ce a contribuit la păstrarea rezistenței și rigidității amintite mai sus.

Alte îmbunătățiri includ integrarea furcii în zona head tube-ului, care a fost și acesta optimizat din punct de vedere aerodinamic, iar cadrul este compatibil atât cu seturile electronice, cât și cu cele mecanice. Rutele respectivelor cabluri au fost regândit, astfel încât noua configurație permite o întreținere mai ușoară a lor, indiferent de opțiune. Wilier Zero.7 va ajunge în magazine în această toamnă și, ca echipare, va fi disponibil cu seturile Shimano Dura-Ace și Campagnolo Super Record, dar și ca set de cadru simplu (cadru, furcă, tijă de șa, clemă de șa și cuvete).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − six =