Acum citesti
Mavic a lansat noua colecție de echipament pentru vară

Nu peste mult timp, mâneca scurtă va fi la ordinea zilei așa că producătorii își lansează încă de pe acum oferta vestimentară pentru împătimiții pedalatului. Mavic și-a prezentat recent noile produse de purtat pentru vara lui 2015, atât la șosea cât și la mountain bike, iar în cele de mai jos aruncăm o sumară privire asupra acestora.

În materie de șosea, Mavic a pregătit cinci linii de echipament, care să acopere nevoile oricărui ciclist începând de la nivelul de sportiv recreațional și până la amator înrăit care își dorește cele mai bune produse. Astfel, gama Mavic începe cu colecția Aksium care, asemeni perechii de roți de la care a împrumutat numele, are entry-level-ul ca specialitate. După cum era de așteptat, nimic foarte sclipitor aici, însă asta nu împiedică producătorul să își respecte calitatea care l-a făcut renumit și să o pună la contribuție în cadrul realizării acestui set. Atât prețurile rezonabile, cât și paleta largă de culori în care se pot achiziționa produsele, în special tricoul, reprezintă două motive care recomandă măcar o sumară inspecției a ofertei.

aksium

La capătul opus se află gama CXR, realmente dedicată specialiștilor sau, cel puțin, celor cu un buget capabil să facă față dorințelor. Casca inclusă este aceeași ca pentru cross-country, având o ventilație generoasă, la fel și tricoul se pricepe să elimine umezeala instant, în același timp asigurând o aerodinamică superioară. Nu în ultimul rând, probabil pantofii CXR afișează cel mai mult vocația performantă a liniei, prin trăsăturile specifice unui perechi vârf de gamă, care pornesc de la talpa rigidă de carbon și se încheie cu sistemul de închidere Ergo Dial. De asemenea, aceștia sunt acoperiți cu o husă, parțial realizată din plasă, care nu doar asigură o ventilație necesară când lucrurile se încing, ci contribuie și la o aerodinamică îmbunătățită. De fapt, reducerea frecării cu aerul reprezintă laitmotivul acestei linii, deci nu e de mirare că numele a fost preluat de la renumitul coeficient care exprimă rezistența aerului.

cxr_pantofi

În tabăra dependenților de adrenalină pe teren accidentat găsim noutatea sub forma liniei Crossmax MTB Outfit, care cuprinde cască, tricou cu mânecă lungă, jachetă impermeabilă, pantaloni scurți, mânuși cu degete, pantofi și rucsac. Și aici putem remarca o oarecare varietate în materie de culori la tricou și la pantaloni, însă cu anumite limite, din moment ce Mavic a rezervat această linie adepților mișcării enduro, cărora le-a pregătit o pereche de încălțăminte de toată frumusețea și un rucsac interesant.

crossmax

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 18 =