Acum citesti
Merida Press Camp 2012: ziua a 2a

Ziua a 2a a Press Camp-ului Merida a fost dedicată echipei, Multivan Merida Biking Team. Ziua a debutat cu un scurt moment de reculegere în memoria celui ce a fost Ike Tseng, fondatorul Merida, care s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni. Cu acest prilej a fost prezentat și un scurt istoric al companiei, care a ilustrat prin fotografii, cele mai importante etape ale dezvoltării din 1972 până astăzi.

William Cheng, vice-președintele Merida, a ținut un discurs în care a prezentat pe larg activitatea actuală a companiei, amintind de noua fabrică Merida, ce urmează a fi dată în folosință peste 2 ani și care va avea o capacitate (impresionantă) de producție de 1.5 milioane biciclete anual. Noua fabrică a atras o investiție la fel de impresionantă precum viitoarea capacitate de producție și anume 100 milioane de dolari. La fel de interesant a fost de aflat și cifra de afaceri a companiei, aceasta ridicându-se peste previziunile făcute anterior, la 628 milioane $.

Discursul lui William Cheng a fost urmat de prezentarea tuturor membrilor echipei și a realizărilor acestora din sezonul anterior. De asemenea, mulți dintre aceștia au dezvăluit și o parte din planurile propuse pentru noul sezon, precum adjudecarea unor titlului importante (campionate europene/mondiale) sau participarea la Olimpiadă.

În ultima parte a zilei am fost invitați alături de toți jurnaliștii prezenți la eveniment, la sesiunea foto cu toți cei 7 membri ai echipei Multivan Merida Biking Team. Atmosfera a fost susținută mai mult de dorința de a realiza poze excepționale într-un peisaj paradisiac, decât de vremea care, în ciuda aparențelor, nu a fost foarte prietenoasă, vântul suflând cu putere.

Poți găsi în galeria de mai jos o selecție de fotografii pe care le-am considerat ca fiind relevante pentru atmosfera de astăzi. Mâine urmează o nouă zi plină, în care vom lua contact cu noile biciclete Merida.

Dragoș Mitroi
editor-in-chief FreeRider.ro
Palma de Mallorca, Spania

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =