Acum citesti
Michelin anunţă gama de anvelope Power, mai eficiente decât Pro4

MichelinPower_Competition_2D-600x233Anvelopele sunt un factor important care poate adăuga sau reduce puterea necesară pedalatului. Michelin anunţă lansarea a patru modele noi de anvelope care au scopul de a scădea necesarul de putere a ciclistului. Gama se numeşte Power şi este compusă din Power Competition, Power Endurance, Power All-Season şi exclusiv în S.U.A. Power Protection+. Michelin spune că aceste anvelope vor salva 10 watt faţă de echivalentele lor anterioare Pro4 Service Course.

mime-attachmentGama Power a fost dezvoltată şi testată la centrul de cercetare Michelin din Ladoux, Franţa şi rezultatele spun că ele sunt mai rapide decât seria Pro4:

Modelul Power Competition este mai eficient cu 10 watt faţă de Pro4 Service Course. Pentru a calcula acest lucru, s-a făcut un test pe distanţa de 40 km cu viteza fixă de 35 km/h cu o greutate de 70 kg. Modelul Power a terminat testul cu 1 minut şi 25 de secunde mai repede.

MichelinPower_Endurance_2D-600x233Power Endurance are o protecţie la pene cu 20% mai bună decât Pro4 Endurance.

MichelinPower_AllSeason_2D-e1453231132546-600x181Power All-Season este mai aderent cu 15% decât modelul anterior.

Nu există încă informaţii despre modelul Protection+ sau despre preţuri, dar lansarea pe piaţă ar trebui să aibă loc pe 1 aprilie.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =