Acum citesti
Modeo Bike Strap – suport simplu și ingenios pentru bidon și nu numai

Modeo-bike-strap-front-triangleMereu există acele idei simple, banale dar extrem de funcționale și la care nu s-a gândit mai nimeni. Din această categorie face parte Bike Strap de la producătorul Modeo, un suport de bidon simplu, care folosește pentru prindere o bandă de velcro în locul clasicei forme din plastic sau metal! Acesta este capabil să transporte atât clasicele bidoane de ciclism cât și orice altceva încape, chiar dacă nu are dimensiunea standard.

Modeo-bike-strapAvem practic suportul de bază din plastic, cu un mic opritor în partea inferioară plus o bandă mare din velcro de 7.5 cm lățime. Acesta se montează identic cu orice alt suport de bidon, dar nu se limitează la a transporta obiecte de forma standard. Materialul folosit pentru construcție e de cea mai bună calitate, atât plasticul cât și banda.

Modeo-bike-strap_Burrito-Loco-holsterPe suport pot fi prinse orice fel de obiecte cu diametrul mai mic de 13 cm și greutate mai mică de 2,5 kg. Aici putem include diverse forme de PET-uri de suc, apă sau chiar bere, pungi cu patiserie, o shaorma, anvelope sau haine pliate sau orice altceva ne duce imaginația. Banda le prinde sigur iar velcro-ul de calitate nu le lasă să alunece în sus, în jos lucrul fiind imposibil datorită opritorului.

Modeo-bike-strap_spare-cyclocross-tubularProblema e că dacă nu este nimic transportat, velcro-ul trebuie rulat în jurul cadrului, lucru care poate deranja vizual pe unii proprietari de biciclete mai elegante, dar se compensează cu bucuria prietenilor în zilele de vară când îi servești cu berea sau cola rece adusă în parc direct de la magazinul de la 3 km.

Modeo-bike-strap-wrappedModeo Bike Strap costă destul de mult, dar la 40 USD este un produs de cea mai bună calitate și cu o mare utilitate. Partea bună e că ideea poate fi reprodusă de doritori folosind un suport vechi de bidon din plastic, o bandă de velcro și niște capse de prindere. Totul pentru a vă transforma bicicleta de oraș și nu numai într-un mijloc de transport mult mai util.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + thirteen =