Acum citesti
Cannondale lansează noul fatbike FatCAAD cu Lefty Olaf

Recent Cannondale a lansat noul FatCAAD o bicicletă fatbike pe care se pot instala anvelope de până la 5.0 deşi dacă o comanzi în cutie o primeşti cu anvelope Schwalbe Jumbo Jim de 4.8.

cannondale FatCAAD Lefty Olaf 07Bicicleta primeşte noua furcă Lefty Olaf care combină braţe inferioare cu diametre de 36/46 mm de la SuperMax cu o coroană nouă specială şi un nou butuc lat de 73mm. Offset-ul furcii este de 60mm pentru a ajuta la manevrabilitate. Cursa furcii este de 100 mm, iar greutatea de 2,290 kg. Furca Lefty Olaf primeşte reglajele Enduro+ alături de o curbă a arcului pe aer gândită special pentru această bicicletă. În plus în partea de sus dispui de PRB (Push Button lockout / Remote).

cannondale FatCAAD Lefty Olaf 06Rulmentul pedalier are 120mm şi foaie cu offset pentru a oferi o linie corectă a lanţului fără a te obliga să depărtezi prea mult picioarele. Ghidarea cablurilor este la interior inclusiv pentru tija de şa. Distanţa axului spate este 197mm existând doar în varianta thru axle.

cannondale FatCAAD Lefty Olaf 02Cannondale dispune şi de propriile foi narrow-wide 1x Spidering. Împrumutând cel mai uşor design de la bicicletele de şosea ei vor avea acum propriile foi pentru angrenajele SiSL2.

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =