Acum citesti
Devinci lansează noul fat bike Minus RS special pentru iarnă

Pentru Devinci special pentru iarnă înseamnă o bicicletă fat bike fără suspensii şi fără frâne hidraulice. Pe zăpadă oricum nu ai nevoie prea mare de suspensie în timp ce lichidul de frână nu prea mai funcţionează la -40 de grade unde doreşte să meargă noua Minus RS din aluminiu. Lichidul mineral nu funcţionează deloc, iar cel DOT nu funcţionează suficient de bine spun fabricanţii.

Devinci Minus RS fat bike 01Acesta este motivul pentru care Devinci Minus RS este echipată cu frâne mecanice pe disc Avid BB5. Avantajul utilizării acestor frâne este că firma a putut folosi banii economisiţi aici pe o transmisie mai bună şi anume schimbător spate XT şi shifter SLX. Da, doar cate una pentru că transmisia la noua Minus RS este 1×10 cu o foaie de 24T.

Devinci Minus RS fat bike 02Şi butucii sunt de calitate fiind de la Salsa, 135mm pe faţă şi 190 spate. Anvelopele sunt Vee Tire Co Bulldozer de 26×4.7 pentru a pluti cu adevărat pe zăpadă. Jantele nu sunt tubeless ready.

Devinci Minus RS fat bike 03Furca din aluminiu are ţeava steerer conică. Aşadar la un upgrade viitor poţi instala un RockShox Bluto cu suspensie deşi geometria cadrului nu este chiar optimizată pentru furcă cu suspensie. La capitolul specificaţii gândite pentru iarna se încadrează şi ghidonul de 720mm. Acesta este ceva mai îngust decât se foloseşte azi, iar motivul este acela că iarna se merge de multe ori şi pe poteci înguste.

Preţul recomandat este de 1.599$.

Devinci Minus RS fat bike 04

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × one =