Acum citesti
Diamondback prezintă noile biciclete fat din gama Oso

Cum mai toate mărcile au început să ofere şi astfel de biciclete, sau măcar le au în vedere pentru viitor, nu este o surpriză să-i vedem şi pe cei de la Diamondback intraţi în cursa „îngrăşării”. Astfel americanii ne prezintă trei opţiuni cu trei variante de preţuri şi trei dimensiuni de roţi.

©Earl Harper

La începutul lui noiembrie am vorbit despre noile biciclete fat de la Raleigh, verii mai mari ai celor de la Diamondback care, chiar dacă locuiesc împreună sub umbrela Accell Group au ţinut mărcile destul de separat fiecare păstrându-şi identitatea şi caracteristicile.

Diamondback a venit cu trei variante de biciclete fat: Oso de Acero cu cadru din oţel, El Oso cu cadru din aluminiu şi El Oso Grande modelul aflat între cele două ca echipare si preţ. Deşi fiecare este dotată cu anvelope de dimensiuni diferite toate cadrele pot primi anvelope late până la 5 inch.

Nava amiral a gamei este El Oso cu cadru din aluminiu 6061-T6. Dispune de suspensie faţă RockShox Bluto de 100mm şi anvelope Kenda Juggernaut 26 x 4.5″ instalate pe jante de 95mm cu perforaţii de 55mm. Echiparea Shimano Deore / SLX şi angrenajul Raceface Ride oferă un preţ de 2.300$.

©Earl Harper

Diamondback El Oso Grande oferă cele mai mari anvelope din cele trei cu Chaoyang Cruiser 26 x 4.9″. El Oso Grande dispune de acelaşi cadru din aluminiu însă este dotat cu furcă rigidă şi transmisie Sram X5. Preţul recomandat este de 1.700$.

Diamondback-Oso-Grande

Ultimul din gamă însă nu cel din urmă este El Oso Acero (oţel în spaniolă). Acest model cu cadru din oţel este echipat cu cele mai “mici” anvelope Chaoyang Cruiser 26 x 4.0″ instalate pe jante de 75mm. Echiparea este modestă, Shimano Alivio, însă şi preţul este mai jos, la doar 950$.

Diamondback-Oso-De-Acero

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =