Acum citesti
Noua Corsair Revo Enduro – pentru cei înalţi

Atunci când nu faci parte din majoritate este greu să găseşti o bicicletă cu un cadru care să se potrivească înălţimii tale, mai ales daca vrei să faci un test înainte. Însă noua Corsair Revo Enduro se va fabrica doar în dimensiunile M, L şi XL.

Corsair Revo Enduro 4

Cadrul dispune de roţi 650b şi suspensii de 160mm care funcţionează mulţumită unui sistem modificat single pivot care oferă o rată de 2,5 la 1. Acelaşi sistem ajută şi la menţinerea unui centru de greutate situat cât mai jos pentru o manevrabilitate mai bună.

Lungimile ţevilor top tube, în funcţie de mărimea cadrului, sunt destul de spaţiate însă toate echipările includ o pipă scurtă. Ghidarea internă este prezentă cam pentru toate cablurile inclusiv pentru cel de la tija de şa. Însă cadrul dispune şi de montanţi externi pentru ghidarea cablului unei tije de şa cu o astfel de comandă.

Corsair Revo Enduro 7

Suspensia a fost gândită să lucreze cel mai bine cu shockuri precum Rockshox Monarch R sau Cane Creek Double Barrel Air CS. Preţul pentru cadru cu tot cu shock este de 2.400$ deşi Corsair Bikes spune că acest preţ va fi mai mic în momentul în care vor oferi şi alte echipări. Pentru shock-ul Cane Creek Double Barrel Air CS preţul este mai mare cu 200$. Vor fi disponibile şi biciclete complet echipate însă această echipare variază în funcţie de ţară. Ce vedem în poze este echiparea pentru piaţa americană.

Ghidonul are o lăţime de 760mm cu un rise de 25mm, upsweep de 5 grade şi backsweep de 9. Materialul din care este fabricat este aluminiu 6061 cu o greutate de 355gr. Preţul este de 75$. Alături de ghidon este pipa 35mm SL pentru care sunt disponibile lungimile de 35, 50 şi 70mm şi greutăţile de 158g, 198g şi 260 grame.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =