Acum citesti
Noua tijă de şa reglabilă OKLO de la Nukeproof

Nu mai este niciun secret că o tijă de şa reglabilă îţi va schimba în bine definitiv bicicleta. Majoritatea sunt însă destul de scumpe preţul fiind principalul obstacol în calea unui astfel de upgrade. Recent însă Nukeproof a lansat propria tijă de şa reglabilă la un preţ mai accesibil în comparaţie cu alte produse similare, 280$.

Tija de şa Nukeproof OKLO este fabricată din aliaj 7075 şi dispune de o tijă de 400mm. Capul de prindere al şeii este prelucrat CNC pentru o rezistenţă mai bună în timp. La interior tija de şa dispune de o formă eliptică pentru a elimina din materialul în surplus, uşura greutatea totală a tijei de şa şi mări puterea de rezistenţă a tijei.

Sistemul hidraulic al tijei de şa este acţionat de pe ghidon prin cablu mulţumită unui întrerupător ce poate fi instalat pe oricare parte a ghidonului. Prin acesta tija poate fi reglată la orice înălţime nefiind limitată la doar câteva reglaje predefinite. OKLO dispune şi de un sistem special care elimină orice deviaţie laterală a şeii. Aşadar Nukeproof asigură viitorii proprietari că tija de şa va funcţiona corect indiferent cât de solicitată va fi.

Nukeproof OKLO este disponibilă în 3 diametre, are o lungime de 400mm şi un drop de 125mm.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =