Acum citesti
Orbea prezintă noua Loki 29er sau 27.5+ „perfectă pentru oricine”

Cu noua Loki, Orbea face îndrăzneaţa afirmaţie potrivit căreia bicicleta este perfectă pentru toată lumea. Pe scurt este un 29er capabil, dar şi o bicicleta de trail cu roţi 27.5+. Oricum o iei practic primeşti o suspensie faţă de 120mm şi un cadru de calitate din aluminiu.

orbea loki 2016 01Noul design este denumit Double Duty şi se referă la abilitatea de a schimba între cele două mărimi de roată. În spate găsim ax Boost 148 şi, indiferent de mărimea roţii, Orbea foloseşte aceeaşi butuci Boost pe spate şi în mare parte furci cu ax Boost 110mm. Nu este prima bicicletă care permite utilizatorului să schimbe mărimea de roată însa este printre primele care o fac la un preţ accesibil oferind în acelaşi timp o echipare bună.

orbea loki 2016 07 orbea loki 2016 06Pentru cadrul noii Loki, Orbea foloseşte aceleaşi tehnici de hidroformare folosite la modelele Rallon şi Occam însă cele mai ieftine variante pornesc de la doar 1.200$. Cockpit-ul este întins fapt care are ca rezultat o pipă scurtă. Acest lucru se traduce prin control bun, dar şi stabilitate bună pentru mai multa încredere pe coborâri. Cadrul dispune de ghidaj intern pentru tija de şa reglabilă. Modelul de top primeşte tijă RockShox Reverb Stealth în timp ce modelele de mijloc primesc tija proprie de şa Orbea Digit. Pentru anvelope ai spaţiu până la 3.0” întrucât diametrul extern este potrivit şi pentru 29 x 2.2.

Preţurile nu au fost încă anunţate însă modelul cel mai ieftin costă doar 1.200$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 5 =