Acum citesti
Spot Brand debutează cu mtb hardtail din titan

Spot Brand a tot crescut în ultima vreme, aducând oameni în echipa şi chemându-l pe Andy Emanual să-şi aducă contribuţia la fabricaţia următoarei generaţii de biciclete. Emanuel are o experienţă de 5 ani la Maverick sub conducerea lui Paul Turner.

Spot Cream SS mtb titan singlespeed 2

Spot Cream SS este noul model al companiei. Un MTB gândit să fie single speed sau cu viteze şi care permite transmisie fie pe lanţ fie pe curea Gates Belt Drive. Dropout-urile orizontale includ şi opţiune pentru schimbător spate. Unghiul furcii are 69,25 grade pentru toate mărimile de cadre (S/M/L/XL) şi promite o cursă stabilă la vale în timp ce unghiul tijei de şa de 73 grade  pune ciclistul într-o poziţie agresivă când pedalează. Compania spune că această combinaţie oferă plăcere indiferent de traseu, la care se adaugă şi acel feeling unic al titanului.

Spot Cream SS mtb titan singlespeed 4

Ţeava head tube este prelucrată CNC pentru a funcţiona cu furcile moderne conice, iar cadrul este şlefuit şi apoi vopsit cu lac pentru o finisare extrem de fină.

Spot Cream SS mtb titan singlespeed 3

Cadrul permite anvelope destul de groase, iar ţeava seat tube decupată permite ajustarea roţii spate mai spre faţă pentru a regla corect lanţul sau cureaua de transmisie. Bicicleta complet echipată costă 8.700 $ în timp ce cadrul este 3.500 $.

Spot Cream SS mtb titan singlespeed 8

Spot Cream SS mtb titan singlespeed 1

Vezi Comentariu (1)
  • Inconfundabila culoare a titanului aduce un plus de frumusete, eleganta si incredere cadrului acestei biciclete.
    Lacuirea cadrului din titan este cea mai buna alegere posibila; daca ar fi fost vopsit n-ar mai fi avut nicio prestanta.
    Cine cunoaste bine titanul, poate sa confirme acest lucru.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − fourteen =