Acum citesti
YEP COMPONENTS – tijă de şa reglabilă din Elveţia

Când spui „Swiss made”, nu mai e nevoie să spui altceva. Calitatea este subînţeleasă. Iar atunci când compania mai este şi specializată pe producerea unui singur produs poţi fi sigur că ce cumperi de la ei este garantat pe viaţă. Teoretic cel puţin.

Yep Components este o companie Elveţia care produce doar tije reglabile de şa, mai precis Uptimizer în două variante: HC – cu ghidare internă a cablului şi ST – cu ghidare externă.

YEP COMPONENTS Uptimizer 1

Într-un mod tipic elveţian compania spune că foloseşte doar cele mai bune componente cum ar fi lichid Motorex şi garnituri Igus. Părţile sunt prelucrate CNC şi asamblate în Elveţia, tija de şa folosind o presiune mai mică a aerului lucru care, potrivit companiei, va creşte durata de viaţă a produsului şi intervalul de service.

YEP COMPONENTS Uptimizer 2

Maneta de acţionare a tijei de şa poate fi mişcată în orice direcţie pentru a coborâ sau urca şaua, la fel ca maneta tijei de şa Crank Brothers Joplin. Colierul de fixare are un design interesant care permite instalarea pe ghidon fără a fi nevoie să scoţi de pe ghidon alte componente.

YEP COMPONENTS Uptimizer 3

Preţul este de 345 Euro pentru modelul HC. Întrucât se situează deasupra unei tije Rockshox Reverb Stealth, dar sub Thomson Elite Covert Dropper preţul pare să fie destul de echilibrat dacă ţinem cont de modul de fabricaţie, construcţia robustă şi garanţia unui produs fabricat în Elveţia. Tija de şa este disponibilă în diametrele 30,9 şi 31,6mm, curse de 125 sau 155mm şi diferite culori pentru detalii.

[youtube id=”vUVdC_sK9MQ” width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 5 =