Acum citesti
Noii butuci de la Sram: X0 DH 2016

Sram ne anunță astăzi, printr-un comunicat de presă, că vor lansa cât de curând noii butuci de Downhill X0, construiți pentru rezistență și durabilitate. Butucul de spate, va fi dotat cu 4 clicheți, care se vor prinde de o roată dințată cu 26 de orificii, asta însemnând un total de 52 de puncte de contact: când pedalezi, aceștia acționează imediat, iar în plus de asta, vor garanta durabilitate pe termen lung.

butuci_sram_xo_2016

Corpul butucilor este construit CNC, iar flanșele vor fi ușor aplecate spre jantă, permițând spițelor să fie perfect aliniate atunci când sunt tensionate. Desigur, atât butucul pentru roata de față cât și cel pentru roata de spate, sunt dotați cu rulmenți. Interesant este de asemenea faptul că pot fi convertiți foarte ușor și adaptați la diferite dimensiuni de ax.

Astfel, butucul de spate este disponibil în dimensiunea 12x150mm sau 12x157mm, iar cel de față în dimensiunea 20x110mm. Construcția corpului este conică pentru rigiditate mai mare, fără a adăuga greutate în plus. Sunt disponibili cu câte 32 de gărui, compatbili cu caseta XD sau cu casetă pentru 10 pinioane. Butucul de față cânărește 130 de grame, iar cel de spate, 265 de grame.

Prețul butucului de spate va fi de 400 de euro, pe când al celui de față, de 200 de euro. Pot fi comandați începând cu data de 1 august 2015.

via Sram

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 6 =