Acum citesti
Noua Cheetah Lady Spirit, pentru fete, dotată cu transmisie Pinion

Cheetah face un pas înainte și lansează noua gamă de biciclete all-mountain, dedicate fetelor. Lady Spirit va rula astfel pe roți de 26 cât și pe roți de 27.5 inch, în funcție de înălțimea cadrului.

cheetah-lady-spirit-2015-3

Un avantaj clar al utilizării transmisiei Pinion nu se referă doar la simplificare procesului de schimbare al vitezelor ci și al coborârii centrului de greutate al bicicletei. O specificație foarte importantă, căci îi conferă acesteia mai multă stabilitate. Totodată, transmisia de la Pinion nu utilizează schimbătoare externe, ci funcționează precum o cutie de viteze.

cheetah-lady-spirit-2015-2

Bicicleta va putea fi achiziționată în două versiuni: una cu suspensii de 140mm, iar cealaltă cu suspensii de 160mm, pentru enduro. Mai mult decât atât, pentru doar 99 de euro în plus, vei putea să-ți alegi orice culoare pentru bicicleta ta (în limita a 160 de culori, suficiente, oricum).

cheetah-lady-spirit-2015-1

via Cheetah Bikes

 

Vezi Comentariu (1)
  • Arata foarte bine bicicleta. mi-ar fii placut sa spuneti si pretul ei si eventual un link spre site-ul unde poate fi gasita, asa ca pentru puturosi 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × three =