Acum citesti
Noul Cannondale Habit cu suspensii de 120mm

Nu mai puțin de 10 versiuni de echipare va avea noul Habit, iar asta exprimă importanța acestui model pentru americanii de la Cannondale. În segmentul 120mm, bătălia între full-suspension-uri este mare, iar cine vine cu un model versatil are de câștigat. Cu atât mai mult cu cât acesta este disponibil în numeroase versiuni, cu prețuri cât mai accesibile.

cannondale-habit cannondale-habit-1

Modelul de față este cât se poate de multivalent: se pretează la cursele de Cross Country, maratoane sau chiar trasee de enduro, Cannondal promițând că indiferent de versiune, bicicleta este foarte sensibilă pe denivelări. Prețul pentru versiunea de bază (Habit 6) pornește de la 1.899 de euro și este echipat cu o furcă Rock Shox Recon Silver, amortizor X-Fusion-O2RL și componente Shimano Deore sau Alivio. Cadrul este construit bineînțeles din aluminiu.

null
Varianta de bază arată de asemenea bine.

 

În construcția noului model a fost împrumutată tehnologia de la modelul Scalpel, Zero Pivot Technology, cu un triunghi posterior fără pivot, așa cum o spune și denumirea. Începând cu versiunea Habit 4 (2.999 euro), bicicleta va avea în dotarea standard furca Cannondale Lefty 2.0, care a fost îmbunătățită pentru sezonul 2016.

Modelul Habit 3 (3.499 euro) este primul din serie care beneficiază de un cadru din carbon, însă triunghiul posterior este construit din aluminiu. Doar modelul de top, Habit Carbon 1 (6.999 euro) va fi dotat cu cadru complet construit din carbon, alături de versiunea rezervată doar câtorva oameni de pe planetă, Black Inc., acesta din urmă fiind oferit pentru 10.999 euro.

Pentru fete, vor fi disponibile două variante: Habit Women 2, cu un preț de pornire de 1.899 și cadru din aluminiu și Habit Carbon Women 1, cu furcă Lefty, cadru din carbon și un preț de 3.499 de euro.

cannondale-habit-fete-carbon
Pentru fete trebuie să fie neapărat roz.

 

via Cannondale

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 4 =