Acum citesti
Noutăți Castelli pentru 2015, la Eurobike

Anul acesta la Eurobike am putut admira noua colecție de haine a producătorului italian Castelii. Cu o experiență de peste 130 de ani în domeniul textilelor, aceștia au creat primele haine pentru biciclete încă din 1910, iar în prezent, au o gamă foarte largă dedicată cicliștilor. Chiar și sloganul companiei sugerează calitatea produselor: an unfair advantage.

castelli_eurobike_5

Cea mai importantă noutate a italienilor sunt pantalonii de ciclism Free Aero Race. Lansați din 2007 pe piață și făcându-se remarcați prin libertatea de mișcare pe care o ofereau, aceștia au înregistrat un succes semnificativ pe piață. Pentru 2015, pantalonii au primit materiale noi, o croială nouă și cusături noi, toate responsabile pentru a avantaja fluxul sangui. Partea superioară conține Lycra înt-run procent de 30%, partea inferioară fiind cea elastică. De pe altă parte, aceștia oferă o aerodinamică foarte bună atunci când pedalezi pe bicicletă. Nu în ultimul rând, bazonul a fost reproiectat, fiind în prezent mai aerisit și mai confortabil, datorită celor două straturi din care este compus. Doritorii pot alege diverse grosimi pentru bazon.

castelli_eurobike_1

Jacheta Alpha reprezintă de asemenea o noutate a italienilor. Jachetă pentru iarnă este croită din 3 straturi separate pentru a izola și a încălzi suficient în anotimpul friguros. Concepută pentru temperaturi între 0 și 12 grade, aceasta este ventilată și asigură un transport optim al transpirației către exterior. Este dotată cu buzunare, iar primul strat poate fi foarte ușor desfăcut în caz că te încălzești, cu ajutorul unei singure mâini. Este disponibilă și fără mâneci.

castelli_eurobike_2

Alte două noutăți sunt reprezentate de două tricouri: Climber 2.0 și Gabba 2. Climber 2.0 este un tricou extrem de ușor construit dintr-un material botezat Flusso 3D care se usucă foarte rapid. În dreptul umerilor, tricoul a primit mai multe membrane pentru a asigura o aerisire optimă. Este disponibilă în 4 versiuni de culoare.

castelli_eurobike_3

Gabba 2 primește pentru 2015 o croială nouă, iar fermoarul este acum acoperit. Este construit din materialul X-Lite Plus, care este la bază un windstopper ce protejează ciclistul de vânt. Are în dotare 3 buzunare, prinderea de brațe se face cu o bandă din silicon și este disponibilă în trei culori distincte.

castelli_eurobike_4

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 9 =