Acum citesti
Noutăți Gazelle pentru 2015 la Eurobike

Gazelle, reunumitul producător olandez de biciclete de oraș, a prezentat în cadrul Eurobike noile modele ale anului viitor. Iar dacă prin bicicletă clasică de oraș înțelegi doar un vehicul cu două roți vopsit negru, atunci te înșeli. Asta deoarece modelul Classic va fi oferit în mai multe culori, chiar vesele, acompaniate de grafice diverse pe protecția pentru lanț sau pentru cele laterală de roată. Evident, nu au fost uitați nici cei foarte sobri, de aceea modelul clasic va putea fi achiziționat complet în negru sau în alb.

gazelle_eurobike_2015_1

Acesta este de altfel și unul dintre cele mai vândute modele din vest. Bicicleta va fi disponibilă la un preț recomandat de 519 euro și va avea un preț recomandat de 519 euro. Ca notă personală, versiunea albastră sau cea albă cu portocaliu sunt cele care vor stârni intersul celor aflați în căutarea unei imagini vesele.

Pentru fete, Gazelle are pregătită gama Miss Grace. Bicicletele din această gamă sunt echipate cu anvelope care sporesc confortul datorită balonajului, sunt livrate cu 3 sau 7 viteze integrate în butuc dar și cu un portbagaj pe care pot fi transportate diverse obiecte. Opțional, poți comanda Miss Grace cu un coș împletit. De asemenea, de remarcat este cricul foarte solid cu două puncte de sprijin, facilitând astfel parcarea bicicletei.

gazelle_eurobike_2015_2

Este disponibilă în mai multe culori dar și dimensiuni, pentru un preț între 699 și 779 de euro, în funcție de echiparea cu 3 sau 7 viteze.

Heavy Duty este calul de bătaie lungă al olandezilor. Așa cum o spune și numele, bicicleta are două scopuri principale: să te care pe tine și bagajele tale. După cum poți observa chiar din fotografii, portbagajul este extrem de solid, fiind construit din țevi cu un diametru mare. De asemenea, pe lângă portbagajul frontal există unul montat și deasupra roții de spate, bicicleta fiind astfel capabilă să care cantități serioase de bagaje.

gazelle_eurobike_2015_3

Este oferită de asemenea în mai multe culori dar și în două versiuni diferite: pentru femei și pentru bărbați. Poți opta pentru un butuc de spate cu 3 sau 7 viteze, iar prețul variază în funcție de alegerea ta între 699 și 799 euro. Greutatea bicicletei este de 22.8 kg.

gazelle_eurobike_2015_4

Biciclete electrice au devenit între timp specialitatea producătorului din Țările de Jos. Asta poate fi observat într-un detaliu care ar putea să-ți scape: poți alege diferite varianta de amplsare ale motorului: montat sub angrenaj, de la Bosch sau de la Impulse sau cu motor frontal, montat în butul de față, iar astfel vei avea două roți angrenate, cea de spate prin forța picioarelor tale și cea de față cu ajutorul motorului electric. Toate bicicletele vor avea acumulatorii montați pe portbagajul de spate.

gazelle_eurobike_2015_5

Cel mai scump model din gamă bicicletelor electrice, Impulse Speed, capabil să atingă viteze de până la 45 km/h, este oferit pentru 3.399 euro, pe când cel mai ieftin, poate fi achiziționat pentru 1.450 de euro, fiind vorba despre modelul Miss Grace Hybrid F.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − seven =