Acum citesti
Noutăți în gama de suspensii Fox Racing Shox 2017

2017-fox-racing-shox-suspension-fork-32-34-36-lineup-600x464Prima noutate în gama de suspensii Fox a fost introducerea modelului 32 Step Cast, din stânga imaginii, pe care am prezentat-o aici.

Fox 34 este disponibilă acum pentru butuci Boost 110 atât pentru roți de 27.5 cât și pentru 29, existând acum posibilitatea de a folosi roți 29+. A fost îmbunătățită funcționarea la obstacole mici. Modelul 36 vine de asemenea în versiuni Boost 110 pentru 27.5 și 29 cu aceleași modificări ale amortizării. Modelul dual crown 40 pentru DH rămâne nemodificat deoarece încă nu există cerere pentru un model Boost.

2017-fox-forks-spec-level-lineup-600x333Variantele de furci încep acum cu modelul cel mai performant Factory, urmat de Performance Elite care e versiunea de top OEM, apoi Performance pentru echipările mid-level și în final Rhythm pentru bicicletele sub 3000 Euro. Rhythm și Performance folosesc noul amortizor FIT GRIP care folosește un arc pentru revenire. De asemenea, Rhythm folosește aluminiu mai ieftin 6000 pentru brațele superioare în loc de 7000 la modelele mai scumpe și tratament mai ieftin al suprafețelor, dar prețul ar putea să fie la unele modele chiar sub 500 Euro.

Apare și versiunea Speed Pedelec a suspensiilor pentru e-Bike, acestea fiind mai robuste și cu un arc mai puternic datorită greutății mari a bicicletelor.

2017-fox-Float-X2-and-DHX-rear-mountain-bike-shocks-600x422Amortizorul Float DPS din stânga rămâne neschimbat, dar Float X primește un reglaj îmbunătățit al suspensiei. A fost rebalansat modul în care funcționează împreună pistonul și valvele astfel că, împreună cu camera EVOL, s-a obținut o funcționare mai bună la mijlocul cursei fără a pierde din sensibilitatea la obstacole mici.

Modelele Float X2 și DHX2 care permit reglarea separată a revenirii la viteză mică și mare primesc o manetă nouă pentru compresie cu două poziții, care este disponibilă și ca upgrade pentru modelele vechi și oferă o poziție mai rigidă închizând valva secundară din circuitul de reglaj, rămânând deschisă valva principală care oferă un nivel de amortizare. Acest lucru poate funcționa mai bine decât o blocare totală pe bicicletele cu curse lungi a suspensiei și nu modifică restul reglajelor.

Până acum Fox nu a anunțat niciun produs pe sistem metric.

2017-fox-2-position-remote-lever-for-mountain-bike-shocks-600x274În final avem o nouă manetă cu două poziții care o va înlocui pe cea cu 3 poziții și care are o construcție etanșp, pentru cei ce folosesc bicicleta în condiții grele. Dispare poziția Medium astfel că rămân doar pozițiile Firm și Open. Prețul acesteia va fi de 40 USD.

 

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =