Acum citesti
O cursieră superbă – Louis Garneau Gennix A1 Aero

LG-Gennix-A1-1-600x400Louis Garneau a prezentat la Interbike Gennix A1 Aero, noul lor model superb de cursieră aero, inspirat din modelul Gennix TR1 de triatlon.

LG-Gennix-A1-7-295x300Downtube-ul este proiectat ca să izoleze de curenţii de aer un bidon. Pentru cadru este folosit un carbon special care nu se torsionează pe suprafeţele mari aerodinamice. Monoblocul este mare, de tip 386 EVO şi este foarte rigid pentru un transfer foarte bun al puterii. Cadrul se extinde maximum posibil între braţele angrenajului pentru o rigiditate laterală maximă.

LG-Gennix-A1-2-249x300LG-Gennix-A1-3-294x300Head-tube-ul în formă de clepsidră permite folosirea unei furci tapered fără a avea repercursiuni aerodinamice. Seat-stay-urile au un profil aerodinamic frumos iar frâna este montată în mod surprinzător pe acestea pentru un acces uşor, fără a afecta aerodinamicitatea bicicletei.

LG-Gennix-A1-6-600x400Rutarea internă a cablurilor păstrează aspectul curat şi ţine totul departe de curenţii de aer. Bicicleta este disponibilă la cerere vopsită în orice culoare.

LG-Gennix-A1-5-600x400Tija de şa este şi ea foarte aerodinamică şi are o marjă largă de reglare, permiţând montarea de bare aero pe ghidon dacă este nevoie.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × three =