Acum citesti
Oakley lansează un nou model: Jawbreaker

Puține companii se pot lăuda cu atâtea produse emblematice precum cei de la Oakley, mai ales că sunt doar vreo trei decenii de când americanii și-au făcut apariția pe piața opticii sportive. Eyeshade, Razor Blades, Racing Jacket sau mai noul Radar Lock au fost și poate încă sunt repere de ochelari în lumea ciclismului, pe lângă multe alte modele reușite, iar acestora se pare că vrea să li se alăture o nouă progenitură: Jawbreaker.

oakley

Noua pereche de ochelari nu e, de fapt, chiar așa nouă, căci sprinterul și fostul campion mondial Mark Cavendish o poartă cel puțin din vara anului trecut, când a fost văzut cu Jawbreaker pe nas în puținele etape din Turul Franței la care a luat parte. Desigur, respectiva iterație probabil era o versiune încă în lucru, ceea ce e perfect plauzibil dat fiind că Oakley nu a dat-o în bară până acum cu defecte de fabricație, rechemări în service sau înlocuiri de produse, pe lângă design-ul de zile mari, oferind constant o calitate foarte ridicată.

Cât despre Jawbreaker, în primul rând se remarcă lentila generoasă, care asigură un câmp vizual larg chiar și în poziții agresive care implică lăsarea capului în jos, marea satisfacție a producătorului fiind că a reușit să păstreze și ventilația la un nivel eficient. Nu mai puțin de 27 de piese compun o pereche de Jawbreaker care cântărește 34 de grame, iar piesa de rezistență este considerată tot lentila Prizm care nu distorsionează imaginile și amplifică textura șoselei și a culorilor în general, pentru a ajuta ciclistul să distingă mai bine ce se află în fața sa. Noul model va intra pe piață începând de la jumătate acestei luni și va costa 200$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + thirteen =