Acum citesti
Pantofi de ciclism speciali pentru cățărare oferiți de Rapha

Pentru cei mai mulți dintre amatori, dotarea cu diferite accesorii de ciclism face probabil la fel de mult ca pedalatul în sine și situația respectivă reprezintă o stare de fapt normală atunci când vine vorba de pasiuni. Așadar, nu știm dacă chiar îți vor fi de vreun real folos, dar măcar psihologic, pantofii de cățărare ai celor de la Rapha s-ar putea să îți dea un avânt suplimentar.

rapha

Mai mult decât efectul placebo probabil cântăresc trăsăturile acestor pantofi care realmente se numără printre cei mai ușori disponibili pe piață. Greutatea unei perechi atinge 430 de grame, ceea ce înseamnă 215 grame/bucată pentru mărimea 42.5, însă cel puțin la fel de utilă este talpa Easton EC90 SLXII din carbon, care asigură o rigiditate ridicată, necesară unui transfer de energie cât mai eficient. Talpa respectivă este folosită și de către producătorul Giro pentru pantofii de top din gama sa, așadar respectiva componentă este una cu pedigree.

De asemenea, partea superioară este realizată dintr-o plasă rară care permite o circulație mai bună a aerului, așa că Rapha a eliminat și riscul supraîncălzirii picioarelor în caz că dau în clocot atunci când escaladezi. Cât despre sistemul de prindere, banalele curele Velcro se regăsesc la Rapha Climber’s Shoes, din motivul că sunt mai ușoare, și tot cu pantofii Giro această pereche de încălțăminte împărtășește calapodul, branțurile Giro SuperNatural Fit putând fi instalate. Ultimul aspect, cel al prețului, reflectă caracterul pantofilor de față, această ușoară pereche ușurându-te de 340 de euro.

Sursa: Rapha

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =