Acum citesti
Plasturi magnetici pentru nas de la Asterisk

Asterisk_AC-System_magnetic-nasal-dilation_cole-seely-600x400Probabil majoritatea celor care practică un sport de anduranţă cum este ciclismul cunosc faptul că respiraţia este foarte importantă şi că aerul inspirat pe nas corect oferă organismului cel mai bine oxigenul necesar pentru a susţine nivelul mare de efort necesar. De asemenea, probabil că multă lume a văzut, chiar dacă nu a folosit, acei plasturi care se pun pe nas cu rolul de a trage peretele nazal în exterior şi de a mări capacitatea de transport a căilor nazale. Folosirea acestora aduce beneficii mari la oxigenare, mai ales pentru cei cu un canal nazal îngust sau colmatat des cu mucozităţi.

Cei de la Asterisk propun, momentan pentru motociclişti, o nouă abordare a problemei. În locul clasicului plasture elastic ce se desprinde destul de des ei au venit cu ideea de a folosi magneţi. Astfel, pe nas se amplasează doi plasturi mici ce conţin câte un magnet, acesta fiind atras de un alt set de magneţi montaţi pe ochelarii de protecţie. Odată plasturii lipiţi pe poziţie, la amplasarea ochelarilor pe faţă magneţii din plasturi vor fi atraşi de cei de pe ochelari şi se vor lipi de aceştia, lărgind astfel canalele nazale ale utilizatorului.

Asterisk_AC-System_magnetic-nasal-dilation_snap-in-297x223Momentan sistemul este disponibil doar pentru ochelari compleţi, care în ciclism sunt folosiţi doar la downhill şi enduro, dar cei de la Asterisk, mulţi dintre ei ciclişti pasionaţi, lucrează acum la un sistem care să se poată ataşa la ochelarii normali, fiind astfel accesibil şi iubitorilor de XC, şosea sau orice altă disciplină a ciclismului sau a sportului în general.

Asterisk_AC-System_magnetic-nasal-dilation_kit-contents-297x223Pachetul complet, denumit AC System, conţine un clips pentru ochelari, 10 perechi de plasturi cu magnet, 10 şerveţele cu alcool şi un sistem de aplicare. Pentru mai multe informaţii şi pentru achiziţie puteţi vizita site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =