FreeRider te scoate cu bicicleta la munte! Din nou!

0

Anul trecut a debutat în forță proiectul FreeRider te scoate cu bicicleta la munte!, iar succesul a fost peste așteptări. Mulți ne-au vizitat pentru a ne cunoaște, pentru a pedala pe trasee de vis și nu în ultimul rând, pentru a pleca cu mai multă experiență de aici. Așadar, toate aceste întâmplări ne-au dat un puternic imbold de a îmbunătăți ceea ce ofeream până în prezent, dar și de a oferi oportunități noi de distracție. Căci oricum ai privi, aici este vorba doar despre distracție pură și voie bună!

Pentru cei care nu sunt la curent, foarte pe scurt, FreeRider oferă mai multe pachete de distracție, pe biciclete, pentru weekend sau pentru cursul săptămânii, pe cele mai frumoase trasee din zona Câmpulung Muscel, amplasat central în România, la o distanță de doar 160km de București, 80km de Brașov sau 160km de Sibiu. Cazarea și micul dejun sunt incluse în costul oricăruia din pachete, iar în funcție de varianta pe care o alegi, unul dintre membri echipei FreeRider te va însoți cu mare plăcere în ture. În weekend-uri, acțiunea se desfășoară pe parcursul a 3 zile, de vineri până duminică, iar în timpul săptămânii, se stabilește de comun acord perioada exactă.

Ce oferim în plus pentru anul acesta sunt bicicletele electrice, în proiect fiind implicat importatorul 1KTM, biciclete pe care le-am inclus într-un pachet separat și care vor deschide cu totul alte orizonturi celor care nu au putut pedala acum la altitudini mari sau pe distanțe mai lungi. Totodată, dacă nu vrei să te însoțim, poți închiria oricând o bicicletă electrică cu cazare și mic dejun inclus. Mai mult decât atât, îți oferim și posibilitatea unui pick-up service, adică venim cu mașina cu remorcă după tine și prietenii tăi în caz că ați obosit.

De reținut: în curte, totul este gândit pentru bicicliști. De la spălătorie, în care-ți punem la dispoziție soluții de curățare de calitate, până la pump-track, de la spațiul de exersat skill-urile până la trusele de scule și stativul pentru reglat bicicleta, absolut totul este pus la punct și gratuit, astfel încât să-ți ofere o porție serioasă de distracție cât timp nu ești în tură!

Anul acesta avem 3 pachete la dispoziție, iar mai jos le poți consulta pe rând:

Pachetul 1: Muscel MTB Trails, cu bicicleta ta

Este proiectul nostru de debut și cel mai de succes până în prezent. Se desfășoară pe parcursul a 3 zile, de vineri dimineața (sau de la prânz, depinde de participanți) până duminică dupămasă, timp în care te vom însoți pe munte în ture faine, pe cele mai frumoase trasee din zona Câmpulung Muscel. Îți oferim cazare și mic dejun în regim catering și îți punem la dispoziție toate facilitățile necesare unui biciclist de munte (de la zona de Bike wash până la pick-up service cu un off-roader serios în caz de nevoie). La Muscel MTB Trails, trebuie să vii cu propira-ți bicicletă. Nu în ultimul rând, știind cât de obosit ești după tură, îți putem spăla și gresa noi bicicleta sau o poți face chiar tu.

Traseele

Traseele sunt atent alese, pentru a îmbina perfect spectaculozitatea cu peisajele și cu tehnica. În medie, este vorba de distanțe de 40 de km cu diferențe de nivel de 800-900m pe drumuri forestiere, poteci sau porțiuni tehnice. Partea cea mai bună este că nu ne grăbim nicăieri, de aceea se numesc și plimbări. Așadar, dacă ai impresia că vei fi alergat, te înșeli. Aici este vorba despre bunădispoziție!

Nu uita totuși că vii la munte, unde nu prea o să întâlnești teren plat! Prin urmare, cei care n-au mai fost la munte cu bicicleta până acum, nu vor face față pe aceste trasee. Cei care au mai ieșit înainte de 3-4 ori la munte, ne-au spus că traseele nu sunt foarte simple, însă că au reprezentat o provocare, iar la final, au fost foarte fericiți că au reușit să le parcurgă.

Durată și program

Vineri – sosirea participanților, de preferat vineri dimineața până în orele 12:00. Se pregătește mâncarea pentru drum (fiecare își cumpără ce dorește, nu este inclus în cost), se alege traseul și îi dăm bătaie. Vom pedala pe colinele și dealurile din preajma Câmpulungului, pe trasee frumoase, la înălțimi suficient de mari încât să putem admira zona în toată splendoarea ei. După tură, ne putem opri la un restaurant pentru o masă bună (fiecare comandă ce dorește, nu este inclus în cost) sau dacă vă simțiți în formă, putem găti acasă. Vineri seara vor avea loc sesiunile de pump-track și de sărituri pe rampe (avem și rampe foarte mici, deci nu vă faceți probleme). Cei care ajung mai târziu, după orele 17:00-18:00 ne pot aștepta la cazare, iar cu ei vom începe direct sesiunile de distracție din curte.

Date traseu: 25 de km, diferență de nivel de 860m, poteci de munte, forestier.

Sâmbătă – micul dejun din partea casei, pregătim mâncarea pentru drum, apoi plecăm pe traseu. Vom vizita cel mai înalt sat din România, vom pedala prin cheile din zona Dâmbovicioara, care oferă peisaje extraordinar de frumoase și vom vizita și câteva peșteri. Prânzul îl vom servi la o pensiune (fiecare comandă ce dorește, nu este inclus în cost). Seara se poate mânca la restaurant (fiecare comandă ce dorește, nu este inclus în cost) sau puteți pregăti acasă ceva bun, dacă unul dintre voi are veleități de bucătar. Sâmbătă seara au loc alte sesiuni de pump track/sărituri pe rampe. O demonstrație de trial este asigurată pentru show.

Date traseu: 40 de km, diferență de nivel de 1.200m, forestier prin chei, vizitare peșteri, poteci.

Duminică – micul dejun din partea casei, pregătim mâncarea pentru drum, apoi din nou, plecare pe traseul ales. Va fi ziua dedicată traseelor la altitudini mai joase, însă mai tehnice și mai provocatoare. În funcție de timpul pe care-l aveți la dispoziție, alegem trasee cu distanțe mai mici sau medii. Plecarea se poate face oricând până în orele 23:00, așadar, nicio grabă!

Date traseu: 30 de km, diferență de nivel de 900m, drumuri forestiere, poteci și secțiuni tehnice.

Toate cele 3 trasee au fost parcurse în 2016 atât de fete, cât și de băieți.

Este inclus și micul dejun?

Da, este oferit din partea casei în regim catering și este gustos așa cum ne-au spus participanții de până acum, cu variante și pentru vegetarieni. Cei care doresc în mod special își pot pregăti singuri micul dejun.

Ok, sună bine, dar care sunt prețurile?

Nu atât de mari pe cât te-aș aștepta! Costul este de 445 de lei (discount de 10% pentru rezervări făcute cu o lună înainte, adică 400 de lei) pentru întreaga perioadă, cu toate facilitățile incluse, cu două nopți de cazare. Poți alege să dormi cu cineva în același pat în caz că vii cu un prieten sau poți să alegi să dormi singur în pat king-size (lățime 1.60m, lungime 2.00m). Dacă dorești să stai mai mult de două nopți, putem discuta cu cea mai mare plăcere. Prețurile sunt finale și includ cazarea alături de toate facilitățile descrise mai sus, fără alte costuri ascunse.

Plimbarea se face cu minim 3 și maxim 8 persoane.

Pentru înscriere, folosește formularul de contact de mai jos, iar odată ce acesta ajunge la noi, te vom contacta imediat. Sau poti trimite direct un e-mail la echipa@freerider.ro.

Pachetul 2: 1KTM E-bike Experience, cu bicicletele noastre electrice

Împreună cu importatorul KTM în România, 1KTM, oferim pentru 2017 serviciul 1KTM E-bike Experience. Tot ce trebuie să faci este doar să-ți iei casca și să ajungi aici, iar mai departe, ne ocupăm noi. Îți punem la dispoziție biciclete electrice, pe care vei putea pedala lejer către cele mai înalte culmi ale Muscelului. Micul dejun în regim catering și cazarea sunt incluse în cost. De asemenea, unul dintre membri echipei FreeRider te va însoți cu mare plăcere în tură!

Pe ce biciclete pedalăm? Electrice?

Bicicletele sunt hardtail-uri KTM cu motoare Bosch, frâne pe disc și furci cu amortizor. Acestea oferă 4 niveluri de asistență (sau se poate deconecta complet dacă vrei să pedalezi cu propriile picioare). Ce presupune asistența? Un e-bike nu este o motocicletă. Prin urmare, nu ai la dispoziție o accelerație pe ghidon. Trebuie să procedezi la fel ca în cazul unei biciclete obișnuite, adică să pedalezi, însă în funcție de nivelul de asistență ales (de la Eco la Turbo), pedalatul va fi mai greu sau mai simplu. Modul Eco este suficient chiar și pentru cei mai puțin antrenați dintre voi, însă cei care nu vor să simtă deloc efortul, pot alege nivelul 3 sau 4 de asistență. Autonomia acumulatorului scade pe măsură ce crești nivelul de asistență.

Avem la dispoziție 6 biciclete electrice KTM, cu roți de 27.5 sau 29 de inch, cu dimensiuni ale cadrului de la 15 inch la 19 inch.

Care sunt traseele?

În fiecare zi, de vineri până duminică, vom avea trasee de dificultate ușoară spre medie (dacă se poate spune asta pentru o bicicletă electrică). Vom pedala în principal aproximativ 30-35 de km cu 1.000 de metri diferență de nivel, adică atât cât ar trebui să ajungă acumulatorul.

Avem două tipuri de trasee: pentru cei cu adevărat novici, care nu au experiență pe munte și pentru care vom alege trasee pe asfalt și macadam fără niciun element tehnic și trasee de dificultate medie, dar care pot fi parcurse de cei cu experiență mai puțină.

Care sunt prețurile?

Costul este de 650 lei (sau 10% discount pentru rezervările făcute cu minim o lună înainte, adică 590 de lei) de persoană, pentru 3 zile, cu însoțitor, cazare și mic dejun inclus. De asemenea, bicicletele le spălăm și le gresăm noi. Între timp, tu te poți distra în curte pe pumptrack cu bicicleta pe care ți-o punem gratuit la dispoziție, poți face un grătar sau poți sta tolănit într-un hamac, cum preferi.

Pentru închirierea bicicletelor se semnează un contract de închiriere și se depune o garanție de 100 de lei, care este returnată la plecare.

Important: persoana care pe parcursul celor trei zile se întoarce înapoi la cazare cu cea mai mare autonomie, va primi duminică după tură un premiu din partea importatorului 1KTM!

Condiții de participare: cei în cauză să aibă un minim de experiență pe bicicletă, căci chiar dacă nu vei depune efort mare la urcare, vei fi nevoit să și cobori de pe munte pentru a ajunge înapoi la cazare. Trebuie să ai la tine neapărat o cască, alte elemente de protecție fiind opționale. Persoanele de peste 90 de kg trebuie să ia în considerare că durata de viață a acumulatorului va fi mai mică! Turele se realizează cu minim 3 și maxim 6 participanți. În cazul în care se formează un grup alcătuit din persoane fără experiență în off-road, se pot alege trasee mai ușoare, ce pot fi parcurse în absolută siguranță. De aceea, vă rugăm la înscriere să ne menționați care este experiența voastră generală pe bicicletă: începător sau mediu. Pentru înscriere, folosește formularul de contact de mai jos, iar odată ce acesta ajunge la noi, te vom contacta imediat. Sau poti trimite direct un e-mail la echipa@freerider.ro.

Pachetul 3: Eat, sleep & e-bike, cu bicicletele noastre electrice

Acest pachet este destinat celor care nu vor să fie însoțiți în ture de un membru FreeRider și vor să ne viziteze în timpul săptămânii, oricând de luni până joi și include cazarea, mic dejun în regim catering și biciclete electrice la dispoziție. Toate facilitățile din curte îți stau oricând la dispoziție, de asemenea și pick-up service-ul cu 4×4 în caz că rămâi pe undeva fără acumulator (contra cost).

Prețul este de 170 lei/persoană/zi (10% discount pentru rezervările efectuate cu minim o lună înainte, așadar 155 lei) și include toate cele descrise mai sus, dar este valabil doar de luni până joi. Poți alege să dormi în oricare din cele 5 camere, cu cineva în cameră sau singur, în pat mai mic sau în pat king size. Se semnează contract de închiriere pentru biciclete și se depune o garanție de 100 de lei, care va fi returnată la finele perioadei de închiriere.

Avem la dispoziție un număr de 6 biciclete electrice pentru cursul săptămânii.

O zi = 24 de ore de la sosire și preluarea bicicletei.

Cum mă înscriu?

Foarte simplu, folosind formular de contact de mai jos și menționând data pe care dorești să o rezervi. Mai departe, te vom prelua și-ți vom oferi toate detaliile necesare. Sau poti trimite direct un e-mail la echipa@freerider.ro.

Alte informații de interes general valabile pentru oricare dintre pachete

Ce este micul dejun în regim catering?

Sunt produse ambalate, cumpărate din comerț, de cea mai bună calitate, pe care vi le servim în fiecare dimineață. Ai la dispoziție inclusiv un aparat de cafea profesional, pe care-l poți folosi ori de câte ori dorești pe parcursul șederii.

Cazarea

Avem la dispoziție 8 locuri de cazare, așadar pentru 8 persoane, câte două în cameră sau, dacă gradul de ocupare este mai mic, o singură persoană în cameră. Unele camere au două paturi separate în caz că nu dorești să dormi cu colegul de cameră în același pat. Toata casa va fi la dispoziția voastră cu mențiunea că nimeni nu vă va deranja. Cele 4 camere din casă au la dispoziție 2 băi. Există desigur și o bucătărie în care poți găti, o sufragerie mare în care te poți relaxa la TV cu filme cu biciclete sau în curte, un grătar unde poți găti după bunul plac. De asemenea, un foișor și un balansoar în curte pentru relaxare sunt asigurate. Nu în ultimul rând, parcarea automobilelor se face în curte, într-un spațiu dedicat. Wi-fi-ul de mare viteză este prezent, dar și un aparat profesional de cafea pe care-l poți folosi gratuit!

Cum ajung?

Simplu, dacă vii din București, pe autostrada A1, apoi, la Pitești, drepta spre Câmpulung Muscel. Drumul dintre Pitești și Câmpulung este recent asfaltat, deci perfect practicabil. Dacă vii din orice altă localitate, introdu în GPS comuna Lerești, județul Argeș.

Facilități în curte

Avem o curte de 2.000 de metri pătrați și am pregătit pentru tine un pump track pe care-ți poți îmbunătăți tehnica și pe care te vom îndruma cu mare plăcere să-l folosești. De asemenea, există rampe pe care poți exersa săriturile sau o bârnă pe care-ți poți exersa echilibrul.

O zonă de bikewash te așteaptă după tură, în caz că bicicleta ta va fi murdară. Dacă ți-ai uitat casca, pedalele sau mănușile acasă, le primești gratuit din partea noastră pe perioada șederii, cu condiția să le returnezi la plecare (două căști disponibile).

Scule, soluții de lubrifiat lanțul sau de curățat bicicleta sunt incluse în oricare din pachete. Dacă ai nevoie de cameră în caz că faci pană, ți-o punem gratuit la dispoziție (în turele cu însoțitor). Pompa de amortizor, bidonul de lichide, cârpele de șters bicicleta sunt de asemenea pe listă. Și în caz că bicicleta ta se strică în aceste 3 zile, îți vom pune la dispoziție gratuit o bicicletă (entry-level) cu care să continui distracția!

Soluții de curățat și lubrifiat bicicleta, gratuit de la Muc-Off pe perioada șederii tale. Fie le poți folosi tu, fie le folosim noi la curățarea gratuită a bicicletei tale!

Pick-up service

Ești pe e-bike și ai rămas fără acumulator? Sau te-ai aventurat prea departe cu bicicleta și te-au lăsat puterile? În principal, putem ajunge oriunde cu un automobil 4×4 și cu remorcă (dacă este cazul) pentru a te recupera pe tine și/sau pe prietenii tăi, în limita a 2 persoane. De asemenea, dacă vrei să dai o coborâre de mai multe ori, dar nu mai vrei să urci, se rezolvă rapid.

Feedback, păreri și impresii

George Buznosu (Iași)

Am ajuns acasa cu buna dispozitie, imprimata dupa turele si atmosfera din excursie.

Personal am incercat din curiozitate, fiind prima evadare la munte cu bicicleta, am considerat iesirea cu echipa FreeRider ocazia ideala. Traseele au inceput cu ture pe trasee largi, deschise, ideal pentru incalzire, apoi urcand treptat in dificultatea tehnica, pana duminica in tura de la Ciocan a carei coborare nu o voi uita in curand.
In fiecare tura am mers grupat, ne-am asteptat, ne-am bucurat de peisajele minunate din dragii Carpati. Am mers in propriul ritm, cu timp de poze pentru unii, respectiv mici curse pentru altii. Cu totii ne-am gasit ce am dorit in turele alaturi de Dragos si Stefan.
La fiecare final de tura, pumptrack-ul din curte a fost vedeta, unde ne-am pus la incercare aptitudinile pana la ultimul strop de energie. Pentru reincarcare, dulceata de afine si mure au fost la ele acasa.
Mi-a placut mult atmosfera, atat in ture cat si relaxarea de dupa. Fiind prima oara, am plecat cu o temere de acasa, ca nu ma voi descurca, sau lipsa de experienta ma va pune intr-o lumina negativa, insa nu am avut nicicand sentimentul de inferioritate. Am fost incurajat de echipa la fiecare pas sa merg mai departe, am primit feedback constructiv si mi-a crescut increderea. Drept dovada, cum am ajuns inapoi acasa m’am si inscris la doua concursuri.

Oricand cu drag voi reveni in ture, si vreau sa ne vedem la level 2!

Cătălin Radu (București)

Am participat la MTB Trails Muscel din dorința de a fi împreună cu fiul meu. Nu aveam alte așteptări si alte dorințe. Odată ajuns la voi si apoi pe parcurs, am avut placuta surpriză sa descopăr o echipa profesionista, caldă, care ne-a dus pe trasee de poveste si a stiut sa creeze o atmosferă a concurentei si in acelasi timp, a prieteniei, care m-a făcut sa ma autodepasesc si sa ma simt intre prieteni.
La intoarcere, eu si fiul meu, ne povesteam impresii si am concluzionat amandoi ca ne-am simțit, intr-un cuvant: Minunat! Multumim pentru efortul vostru, ați fost gazde excelente, iar pe viitor vom veni cu mare, mare plăcere!
Felicitări si mulțumiri din partea noastră!

Cristian Ștefan (București)

Eu m-am simtit foarte bine, n-am ce sa reprosez. A fost o atmosfera super atat pe traseu cat si acasa. Nota 10 pentru rabdarea si implicarea ta in a-ti petrece mai tot timpul cu noi.
Pe langa distractie am invatat elemente noi atat pe pump track cat si la coborarea de pe Ciocanul. Imi pare putin rau ca am avut probleme cu mana, nu sunt eu artist pe bicicleta, dar m-as fi distrat mai mult la coborari :).
Daca as repeta experienta mi-ar placea sa incerc trasee ceva mai lungi, poate spre 40-50 km, asa ca sa avem o mai buna pofta de mancare.

Bogdan și Paula Vraciu (Bacău)

Mini camp-ul asta cu Freerider.ro este cam cel mai tare lucru pe care poti sa-l faci intr-un weekend departe de oras.
Turele pe munte au avut de toate, de la portiuni usoare la unele dificile, de la peisaje faine la oameni faini, iar in curte am organizat si un mic contest de viteza pe pumptrack si echilibru pe barna, care a iesit foarte fun. Cu prima ocazie, noi vom reveni.

Răzvan Zglobiu (București)

Long story short: m-am simtit foarte bine, totul fiind exceptional – in opinia mea si duap gusturile mele of course :).
Cazare & Mic dejun = nota 10;
Ambianta / Companie = nota 10;
Trasee: ca sa parafrazez o expresie arhicunoscuta: cu de toate :), in sensul ca au imbinat atat nevoia de adrenalina prin acele portiuni tehnice de pe fiecare traseu, cat si nevoia de exploring & fitness samd.
Pentru a nu lasa impresia ca sunt un tip usor de multumit totusi, as adauga ca de la caz la caz ar fi interesanta includerea in “pachet” a unor sesiuni distincte de predare a unor elemente de tehnica (in acele grupe unde sa zicem ca ar face sens si ar fi bikeri interesatide asa ceva). Eu unul chiar simt nevoia de un pic de coaching in zona asta pentru ca am zone in care stiu ca sunt deficitar si pe care vreau sa le imbunatatesc.
Intr-adevar, scopul declarat al taberei este de a face niste plimabari organziate, insa totusi cred ca niste momente punctuale pe traseu sau acasa pe subiectul tehnica ar adauga un pic de spice experientei in sine.

Radu Ștefan (București)

Deja stii ca am radiat de fericire in cele 3 zile cat am avut ocazia sa stau cu voi. Aceasta excursie mi-a scos in evidenta anumite aspecte legate de mine si felul in care ma dau. Am fost foarte entuziasmat ca am pus la la punct anumite tehnici de catarare, dar traseele mi-au oferit ocazaia sa fac ceea ce imi place cel mai mult, sa cobor pe zone tehnice si solicitante. Am apreciat faptul ca ghidul s-a adaptat perfect la cerintele si nevoile grupului, mereu avand o solutie pregatita pentru orice situatie neasteptata.
In aceste 3 zile am cunoscut oameni deosebiti cu ajutorul carora am reusit sa uit de oboseala din timpul urcarilor.
Per total as reveni oricand as avea ocazia. Zona este superba, iar atmosfera este destinsa si placuta.

Multumesc FreeRider pentru 3 zile de exceptie.

Alex & Andreea Alexievici (Vâlcea)

Ne-au trimis direct un link, cu o mică poveste despre cum a fost aici. http://www.aventuriprintrepedale.ro/la-plimbare-cu-freerider-ro/

Mihai Cosma (București)

Un weekend petrecut printre dealurile, muntii si cheile din jurul Campulung Muscelului, plin de senzatii tari si alaturi de oameni faini si caldurosi. Cam asta ar fi o descriere succinta a ceea ce s-a intamplat weekendul trecut in cadrul campului ‘Freerider te scoate la munte!’.

Cand am ajuns am avut parte de o primire foarte calduroasa la cazare si in mai putin de o ora deja urcam, unii cu greu, altii mai usor, varii drumuri forestiere care cuprindeau prima zi de traseu. Din pacate s-au intamplat cateva incidente datorita sfidarii noastre grosolane a gravitatii, cel mai neplacut fiind unul relativ minor dar care a pus pe ‘butuci’ un participant. Dupa ce s-a organizat un ‘rescue effort’ pentru co-MTB-istul ghinionist, noi restul ne-am continuat drumul alaturi de Dragos, ziua terminandu-se cu niste downhill interesant si piperat.

Urmatoarele doua zile au fost fara alte incidente care merita mentionate, dar la fel de pline de efort si adrenalina. Am urcat “Ciocanu”, o urcare binecunoscuta printre MTB-istii din zona, am coborat trailurile amenajate cu grija de pasionati, ne-am plimbat printre racoroasele chei ale Dambovicioarei si am facut si pene in cuie de feronerie cazute din ceva caruta. Toate din seria “D-ale datului cu bicla alaturi Dragos”. El a fost o gazda minunata si un partener bun de ‘tura’ dar si informativ mentionandu-ne din cand in cand ce vedem in stanga si in dreapta si ajutandu-ne sa tragem de noi sa nu zabovim. Si dupa terminarea traseelor, am fost incurajati sa ne dam pe pump-trackul din dotarea cazarii, sa prindem skilluri noi si sa fim siguri ca o sa dormim bustean, descarcati complet de puteri.

Per total un weekend care a meritat o zi luata libera de la munca si o taxa care pentru tot ce am primit, nici macar nu merita mentionata.

As vrea sa recomand acest ‘camp’ absolut oricui dar asa cum a zis si Dragos: “trebuie ca participantii sa se fi dus cu bicla la munte de cel putin cateva ori”, fiindca totusi pentru amatori traseele sunt dificile si coborarile solicitante. Nu vrem sa discreditam oamenii, dar daca cel mult se foloseste MTB-ul pentru doua ture prin Tineretului sau sa se faca naveta la munca, acea persoana nu sa se distreze dandu-si sufletul, in ambele sensuri ale expresiei, pe urcarile si coborarile ce o sa le intalneasca aici.

Daca totusi intrati in categoria de oameni care stiu cu ce se mananca muntele pe bicicleta, la orice nivel de experienta, recomand calduros campul “Freerider te scoate la munte!”. Fie ca va dati pe poteci noi, fie ca invatati cum e aia cu contrapanta sau ce se face pe un pump-track, nu o sa plecati de aici fara amintiri placute.

Date disponibile/perioade

Dacă se poate constitui o grupă cu un număr minim de 3 persoane, sunt libere următoarele date:

Muscel MTB Trails, cu bicicleta ta:

7-9 aprilie: fully booked.
12-14 mai: 8 locuri disponibile (ediție specială cu Robert Dobai, prețurile pot să difere, va fi comunicată separat)
9-11 iunie: fully booked
21-23 iulie: fully booked
11-13 august: 6 locuri disponibile
8-10 septembrie: 6 locuri disponibile

1KTM E-bike Experience, cu bicicletele noastre electrice:

24-26 martie: 2 locuri disponibile – preț cu 10% discount fără early booking!
14-16 aprilie: 2 locuri disponibile
28-30 aprilie: 6 locuri disponibile
5-7 mai: 6 locuri disponibile
19-21 mai: 6 locuri disponibile
16-18 iunie: 6 locuri disponibile
21-23 iulie: 6 locuri disponibile
28-30 iulie: 6 locuri disponibile
18-20 august: 6 locuri disponibile
22-24 septembrie: 6 locuri disponibile
29 septembrie – 1 octombrie: 6 locuri disponibile
6-8 octombrie: 6 locuri disponibile

Închiriere biciclete electrice (doar în timpul săptămânii):

Sezonul de închiriat electrice se deschide începând cu data de 15 martie.

În caz de vreme nefavorabilă, programul poate suporta amânări, fără a implica alte costuri din partea ta.

Formular de contact/rezervare sau întrebări:

Sau poti trimite direct un e-mail la echipa@freerider.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ