Acum citesti
Polar V400 calculează nivelul de antrenament şi timpul de revenire

Pentru cei care practică mai multe sporturi investiţia într-un ciclocomputer performant nu este întotdeauna alegerea cea mai avantajoasă, aşa că Polar oferă şi o gamă largă de ceasuri de fitness interesante.

polar-m400-fitness-watch-updatesM400 este al doilea model cu GPS ca performanţă după V800. Ultimele îmbunătăţiri adaugă la acesta calcularea valorilor pentru nivelul de antrenament şi perioada de revenire necesară, astfel devenind din ce în ce mai apropiat ca funcţii de modelul de top. Două noi seturi de valori arată intensitatea relativă a unui antrenament şi timpul necesar de repaos până la viitorul antrenament.

polar-m400-fitness-watch-recovery-and-training-load-display-600x296Nivelul de antrenament apare în aplicaţia Polar Flow şi este clasificat în categoriile Subantrenament, Echilibrat, Supraantrenament şi Antrenament Excesiv. Apoi, Recovery Status sugerează perioada necesară pentru revenire înainte de noul pachet de antrenament. Se conectează pe Bluetooth cu telefonul şi centura de puls, dar numai modelul V800 ştie să citească date şi de la powermetru sau de la senzorii de viteză şi cadenţă.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + twelve =