Acum citesti
Portbagaj pentru cursiere din carbon de la Tailfin

Tailfin-TAILFIN_11V-ați întrebat vreodată dacă ați putea pune un portbagaj pe cursiera de carbon? Probabil că nu. Dar s-ar putea să fie o idee utilă, să dea acces la ture lungi de mai multe zile… Tailfin s-au gândit exact la asta… Portbagajul lor funcționează pe orice cursieră cu ax QR pe spate, fără a afecta cadrul sau tija de șa din carbon!

Tailfin-TAILFIN-WHITE-STUDIO_19-600x400În plus, bicicletele de carbon au eleganța lor, e greu de crezut că un portbagaj ar arăta bine pe ele. Portbagajul Tailfin este ușor, se atașează sigur și nu strică aspectul general al bicicletei.

Tailfin-TAILFIN_30-600x400Corpul portbagajului se atașează la cadru cu un ax special QR și este prins de tija de șa cu un colier special pentru suprafețe de carbon, adaptabil la toate dimensiunile de tije rotunde. Greutatea este de doar 275 g iar pe el se atașează gențile din material impermeabil de cea mai bună calitate, acestea având greutatea de 600 g bucata.

TAILFIN_ANNOTATED_01Gențile au o capacitate de 24 l fiecare și au loc pentru un laptop de 17 inch. O structură rigidă internă păstrează totul în siguranță. Portbagajul este lansat printr-o campanie pe Kickstarter la prețul de 169 Euro pentru cadru și 57 euro pentru o geantă.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina producătorului.

Sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + seventeen =