Acum citesti
Prima etapă a Primei pedale s-a consumat în weekend, la Arad

Sambata 12 aprilie, in rezervatia naturala “Lunca Mureşului” din Arad s-a dat startul primei etape intitulata “Prima Pedala”, din seria celor 9 din cadrul West Bike Tour 2014. A fost o sarbatoare ciclista, in sensul in care s-au acoperit aproape toate disciplinele acestui sport, de la ciclism sosea pana la trial.

west_bike_tour_1Alexandra Lazăr în acțiune

Traseul de MTB fost un traseu frumos, rapid si bine marcat cu diferenta de nivel scazuta dar totusi un traseu tehnic avand o lungime de 8 km pe care concurentii au parcurs-o de 4 respectiv 6 ori, in functie de categorie. A fost un succes din toate punctele de vedere, de la numarul mare de persoane prezente si pana la nivelul ridicat fiind prezenti unii din cei mai buni rideri din tara la toate categoriile.

Racing Bike Pro Arad, organizatorul concursului de ciclism pentru amatori West Bike Tour, format din mai multe etape, anunta primele investitii la Bursa de Fericire. In urma etapei de la Arad – Prima Pedala – organizata week-end-ul trecut Racing Bike Pro va dona 10 % din taxele de inscriere la Bursa de Fericire. Stefan Rogoz, presedinte Racing Bike Shop: “Chiar daca nu este o suma mare, este doar prima “transa” din cele opt, corespunzatoare fiecarei etape din concurs. West Bike Tour  este o competitie pentru amatori deschisa tuturor, indiferent de virsta, sex si pregatire si care impartasesc o pasiune fericirea de a pedala in natura. De acum, participantii mai impartasesc ceva: sunt toti investitori la Bursa de Fericire”.

Foto: Racing Bike Shop

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 9 =