Acum citesti
Protecție pentru echipament și noul lubrifiant de lanț C3 ceramic de la Muc Off

Muc Off a prezentat la Eurobike toate noutățile pentru anul viitor, dar de departe, cea mai interesantă mi s-a părut protecția pentru haine, echipament și încălțăminte Fabric Protect. Este o soluție pe care o aplici pe toate cele menționate mai devreme, apoi, ca prin minune, apa sau noroiul sunt ținute la distanță. Evident, nu este vorba de nicio minune ci de o formulă bine gândită, însă ideea de a nu ți se mai lipi noroiul de haine sau apa să nu mai pătrundă prin încălțămintea de vară, este ceva ce mulți vor putea folosi în turele cu bicicleta.

Muc-Off-780x521Muc Off nu revoluționează acest segment însă vin cu o formulă mult îmbunătățită față de cea a concurenței. În primul rând, aceasta folosește mult mai multă substanță activă, care formează practic o barieră invizibilă pe obiectele pe care a fost aplicată. Astfel, chiar dacă obiectele pe care ai aplicat soluția sunt uscate, acestea vor face ca apa sau chiar uleiul, să nu stea pe suprafața lor. În acest scop a fost folosită nanotehnologia și mai mult decât atât, după aplicare, soluția de la Muc Off nu va afecta flexibilitatea sau respirabilitatea hainelor.

DSCF9460În filmul de mai jos poți vedea exact despre ce este vorba:

Trecând mai departe, cei de la Muc Off au prezentat și un nou lubrifiant pentru lanț, C3 Ceramic.

DSCF9473Pe lângă faptul că acesta protejează foarte eficient lanțul, printr-un înveliș ceramic care asigură durabilitate în exploatare, acesta vine livrat și cu o mică lanternă UV, cu care, în întuneric, poți verifica cât de bine a fost aplicat lubrifiantul pe lanț. O idee cât se poate de ingenioasă. Este disponibil pentru condiții de umezeală și de uscat.

Nu în ultimul rând, trebuie amintiă și lansarea noului lubrifiant Team Sky Hydrodinamic. Da, numele faimoasei echipe este prezentă în denumirea produsului deoarece a fost dezvoltat împreună cu aceștia.

DSCF9466Mai presus de toate acestea, noul produs pretinde a fi unul dintre cele mai performante la ora actuală, micșorând frecarea și asigurând o lubrifiere foarte eficientă pe distanțe foarte lungi sau pentru condiții foarte dificile (ploaie, noroi etc.). Acesta a fost dezvoltat special pentru cursiere și biciclete de ciclocross și este desigur utilizat de Team Sky.

Importator Muc Off în România: Sprint Sports.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 18 =