Acum citesti
Rocket Bike Fest: Eveniment sportiv & caritabil – 1 Iunie 2013

BikeXpert în colaborare cu Asociația Help Mălin organizează evenimentul sportiv „Rocket Bike Fest” în 1 Iunie 2013, în Pădurea Cernica.

rocket_bike_fest_vizual_2013

Dacă ai bicicletă, iți place mișcarea, ești iubitor de natură și te motivează competiția, ești așteptat la start în Parcul de Aventura Phoenix Cernica. Te așteaptă multă distracție și multe premii.

Evenimentul își propune să reunească în aceeași zi, adulți, adolecenți și copii pe care să-i angreneze într-o competiție de cross country pe un traseu  cu o buclă de cca. 12 km care se va parcurge de mai multe ori, în funcție de categoria aleasă.

Totul se va condimenta cu  cățărări în copaci, tiroliana, paintball și multe alte activități pentru care veți fi premiați.

Și pentru că 1 Iunie este ziua copiilor, nu vor lipsi muzica, buna dispoziție, distracția, și multe alte surprize atât pentru cei mici cât și pentru familiile lor.

Fondurile colectate din taxa de participare vor fi direcționate către Asociația Help Mălin în scopul susținerii programelor gratuite pentru copii în cadrul Centrului de Diagnostic Precoce și Intervenție Timpurie în Autism, situat în Delea Noua nr. 36, Sector 3, București.

Evenimentul a fost posibil prin sustinerea oferita de catre Sponsorul Gold Vitamax, la care s-au alaturat ca si Partener oficial Phoenix Aventura Parc, ce va gazdui intreg evenimentul, precum si multi sponsori care vor oferi produse  si premii: Domo.ro, Alka Group, Algida, Danone, La Fantana, Chio, America Shate, Rostar si parteneri de nadejde precum MX Shop.ro, Stihl,  Event Stuff, Free Rider, Dirt Bike, Federatia Romana de Ciclism,  biciclistul.ro, Brigada de Voluntari,  Ara Promotion, Calendar Evenimente, Swat, Iris Shoping Center si parteneri media: Itsy Bitsy, Radio Zu, Agerpress, Trustrul Pro TV, Pro Fm, The Group Fundation, Media Set, Getica OOH, Phoenix Media, Fairway Media, Clear Media, Affichage Romania, Spectacular, Royal Media Trading.

Mai multe detalii pe www.rocketbike.ro și pe https://www.facebook.com/RocketbikeFest.

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two − 1 =