Acum citesti
Romanian Corporate Sports MTB a debutat astăzi, în Pădurea Băneasa

Pe o vreme de vară, în mijloc de toamnă, Pădurea Băneasa i-a ferit de căldură pe cei 500 de participanți aliniați astăzi la startul Romanian Corporate Sports MTB. Competiția dedicată amatorilor a debutat astăzi la orele 11:00 din fața Academiei de Poliție, cei prezenți având posibilitatea de a concura câte doi în echipe, la masculin, feminin sau mixt.

Traseul s-a desfășurat prin pădure, traversând unele porțiuni de asfalt, iar concurenții au fost nevoiți să termine cât mai repede, cei 38 de km ai competiției. Deschizător de drumuri a fost nimeni altul decât Alex Ciocan, care i-a încurajat permanent pe cei aflați în fruntea plutonului.

FreeRider.ro a oferit service gratuit pentru toți cei prezenți la eveniment, dar și o demonstrație de Bike Trial, realizată de Alexandru Câlță, care s-a bucurat din plin de susținerea celor de pe margine. La final, majoritatea concurenților au plecat cu zâmbetul pe buze și asemenea altor competiții de gen, care se desfășoară în pădurile din apropierea Bucureștiului, Romanian Corporate Sports MTB a reușit să pună pe bicicletă multe persoane care nu au luat niciodată parte la astfel de evenimente. Experiența reprezintă practic o punte către concursurile desfășurate în zonele de munte, promovând bicicleta nu doar ca mijloc de transport alternativ, ci și ca o metodă benefică pentru întreținerea sănătății, ce aduce cu sine multă distracție.

Felicitări tuturor participanților!

Dragos Mitroi
Pădurea Băneasa, București

Întreg setul de fotografii alături de filmul competiției, vor fi publicate duminică (7.10.2012), pe pagină noastră de Facebook.

Vezi Comentarii (10)
  • Bravo, Băieți !

    Eu am beneficiat de un reglaj la schimbător, din partea voastră și a fost excelent.

    Mulțumim și pentru poze !
    Vă urez viață lungă și vreme bună/drum uscat, la pedalat 🙂

  • Fabulos! A fost cea mai faina competitie la care am participat. Start to finish a fost bine gandita, aranjata si ca sa fiu sincer, m-a impresionat. Lucrurile merg din ce in ce mai bine in competitiile de amatori si asta nu poate decat sa ma bucure 🙂 Congrats organizatorilor pentru traseu. S-au chinuit sa il aranjeze si nu ma asteptam sa fie asa fain avand in vedere ca am mai trecut si prin altele prin Pad. Baneasa. Goodie!!! Abia astept urmatoarea editie!

  • Au fost mai mult de 700 de concurenti, nu 500 cate erau locurile initiale. Am avut retineri in privinta capacitatii traseului single-trail de a acomodata atatia biciclisti, insa artificiul de la start cu start-loop-ul ne-a mai rasfirat. Deja dupa 2km era lejer.

  • multumim! a fost frumos! razvan juganaru a fost la inaltime iar oamenii din echipa de organizare si voluntarii au fost draguti, atenti si preocupati ca totul sa mearga bine. o competitie pe cinste!

  • wow…ce fain…adica e varianta de amatori a Maratonului Maros ???

    la capitolul surprinzator, in poza 11 apare un rider pedaland cu papuci de apa, oare cum se descurca?

  • :))) sa stii ca si abandonatii se trec in clasament ca abandonati, descalificatii ca descalificati.
    Doar ca unii umfla lucrurile sau nu se documenteaza corect ca nu stie cititorul daca sunt 100 sau nu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + sixteen =