Acum citesti
Rucsaci şi protecţii noi de la Dakine în 2016

Dakine_Seeker-15L-Pack_hydration-backpack_packed-600x400Dakine este o marcă americană foarte cunoscută în lumea MTB-ului şi a schiului. Ei produc protecţii şi rucsaci de cea mai bună calitate, la sediul lor de la baza Mt. Hood. Pentru 2016, ei vin cu noutăţi pentru iubitorii de MTB sub forma unor noi modele de rucsaci de tură şi de protecţii de genunchi.

Dakine_Seeker-15L-Pack_hydration-backpack_closedModelul de 15 l Seeker este proiectat pentru cei ce se dau pe poteci dificile. Este fabricat din nylon foarte rezistent de tip ripstop impregnat 200D impermeabil. De asemenea, rucsacul include o protecţie pentru coloana vertebrală DK omologată CE din spumă flexibilă, bine aerisită.

Dakine_Seeker-15L-Pack_hydration-backpack_open1Acesta costă 225 USD şi include un rezervor de hidratare de 2 l poziţionat în partea de jos a rucsacului, pentru a minimiza efectul asupra echilibrului, fiind posibilă instalarea unui rezervor de 3 l pentru turele mai lungi. Rucsacul include suport pentru cască şi protecţii, un buzunar anti-şoc pentru telefon şi unul căptuşit pentru ochelari.

Dakine_Session-12L-Pack_hydration-backpackCel mai mic model este Session, are 12 l şi costă 95 USD. Acesta include un rezervor de hidratare de 2 l. Pe spate şi pentru bretele este folosită o combinaţie de spumă şi plasă care asigură o ventilaţie foarte bună. Este dotat cu buzunar căptuşit pentru ochelari, prindere pentru cască, inclusiv full-face şi un număr mare de buzunare interioare. Este disponibil şi în varianta specială pentru femei, cu un design şi o formă adaptată.

Dakine_Low-Rider-5L-Hip-Pack_hydration-fannypack-600x400Pentru ture foarte scurte există borseta Low Rider de 5 l, la preţul de 65 USD. Aceasta conţine un rezervor de hidratare de 2 l! De asemenea, are spaţii de stocare pentru scule, mâncare şi telefon. Pe exterior, un set de chingi permit prinderea unei haine de ploaie sau a unui set de protecţii.

Dakine-Slayer-Knee-Pads-400x600Setul de protecţii Slayer protejează genunchii şi umerii, având preţul de 65, respectiv 55 USD. Acestea sunt proiectate pentru ture lungi de o zi, având o formă ergonomică, prinderi elastice cu silicon şi sistem de închidere minimalist pentru confort maxim. Ele sunt fabricate dintr-un strat subţire şi respirant de Ariaprene Pro, cu material de protecţie DK certificat CE.

Dakine-Hellion-Knee-Pads_front-450x600Pentru situaţiile mai extreme, genunchii sunt protejaţi mai bine cu protecţiile Hellion, la preţul de 75 USD. Acestea folosesc material Ariaprene Pro mai gros, de 2 mm, dar perforat pentru ventilaţie şi flexibilitate mărită. Sunt folosite suduri la cald în locul cusăturilor pentru confort mărit. Se foloseşte de asemenea material de protecţie DK certificat CE, acesta fiind prezent şi pe lateral pentru o protecţie din toate direcţiile.

Toate produsele vor fi disponibile la distribuitori în cel mai scurt timp. Până atunci le puteţi studia amănunţit pe pagina producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × one =