Acum citesti
Showroom Rose relansat la Bocholt

Rose a construit un showroom uriaș la Bocholt, demonstrând astfel că poate comerciale biciclete și offline, nu doar online. Showroom-ul pe care-l poți admira în fotografiile de mai jos, s-a aflat în finala World Retail Award, alături de companii precum Nike sau Puma, iar asta spune multe despre investiția de la Bocholt.

rose-bocholt-5Pe cei 4.000 de metri pătrați ai Rose Bike Town, pot fi admirate toate bicicletele din gamă, alături de numeroase LCD-uri cu touchscreen pe care poți configura bicicletele preferate, stații de testare pentru ochelari, încălțăminte, pompe sau GPS-uri. Cei care-și comandă bicicleta de pe internet, se pot prezenta în marele showroom pentru a o ridica. Iar la ridicare, achiziția va fi celebrată corespunzător, la fel ca la achiziționarea unui autoturism (cei străini de această procedură, trebuie să afle că în Germania toate brand-urile mari de automobile care se respectă înmânează cheile unui automobil nou cu o mică ceremonie).

Povestea Rose începe acum 109 ani, când familia Rose din Nordrhein-Westfalten comercializau atât biciclete cât și mașini de cusut sau sobe pe ulei. Astăzi, business-ul a rămas doar construcția de biciclete, iar ca fapt divers, 80% dintre vânzări sunt generate de mediul online.

via Rose

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + 17 =