Acum citesti
Specialized Gravity Team, parteneriat cu Oehlins și Fox în 2017

Specialized a anunțat continuarea partneriatului cu specialistul în suspensii Oehlins, iar pentru sezonul 2017, toți riderii din echipă vor rula pe biciclete echipate cu furci și amortizoare le producătorului suedez. Oehlins este cunoscut din lumea sporturilor cu motor, însă din 2012 au pășit în industria de biciclete împreună cu cei de la Specialized. Între timp, au dezvoltat o nouă furcă de enduro, botezată RXF, iar la produsele viitoare își vor aduce contribuția toți cei din echipă. Iar ca lucrurile să fie cât se poate de serioase, suspensiile vor avea numele rider-ului marcat pe ele, căci fiecare folosește setări diferite.

loic-bruni
Loic Bruni, wheelie-mania. Foto: Specialized.

Loic Burni s-a declarat extrem de încântat de faptul că cei de la Oehnlins au decis să intre în industria de biciclete, cu atât mai mult că s-au alăturat echipei Specialized.

finn-iles
Finn Iles cu noul echipament de la Fox. Foto: Specialized.

De menționat este și faptul că după plecarea lui Loris Vergier de la Specialized, toată lumea s-a întrebat dacă în componența echipei vor rămâne doar Loic Bruni și Finn Iles. Iată că cei de la Specialized au cooptat-o pe Miranda Miller, care se va alătura echipei și care va putea fi urmărită sezonul acesta în Cupa Mondială de Downhill.

miranda-miller
Oare ce surprinze ne rezervă Miranda Miller pentru noul sezon?

Alături de echipa de gravity a celor de la Specialized vor mai veni în 2017 cei de la Fox Head (echipament), dar și cei de la CeramicSpeed, unul dintre cei mai cunoscuți producători de rulmenți pentru biciclete din lume.

oehlins
Nu este nimic în neregulă cu construcția cadrului, chiar așa arată.
Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 2 =