Acum citesti
Stancu Alexandru câștigă lupta cu adversarii și cu noroiul, la Moara Vlăsiei

Noroi înseamnă spectacol. Iar astăzi am avut parte de un spectacol pe cinste la Riders Club Moara Vlăsiei, cu căzături zdravene și cu un public activ la linia de finish.

Stancu Alexandru a fost cel care s-a impus în fața tuturor celor 400 de concurenți, terminând cursa (la Nivel 1, masculin) în 1:45:21, urmat fiind la aproximativ un minut de Nițu Adrian și pe locul 3, de Grozea Alexandru, cu un timp de 1:48:30.

Traseul a avut o lungime de 16 de km și a fost parcurs o dată sau de mai multe ori, în funcție de categorie. Cu unele porțiuni pline de noroi, concurenții au avut de furcă cu controlul bicicletei, mai ales după ce prin anumite zone s-a trecut de mai multe ori. Un sentiment echivalent cu pedalatul pe gheață. Însă chiar și cei care s-au scăldat de-a dreptul în noroi, s-au ridicat cu zâmbetul pe buze și au continuat hotărâți cursa.

Câteva imagini de astăzi poți vedea în galeria de mai jos, urmând ca restul de fotografii să fie publicate în cursul zilei de mâine, pe pagina noastră de Facebook.

Dragoș Mitroi
Moara Vlăsiei

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + eight =