Acum citesti
Suport pentru sticla de vin


Nu ne-am dat încă seama cum încurajează acest produs mersul lucid pe bicicletă, dar poate fi echivalentul unei soluții de transport rezonabile pentru cei care doresc să savureze o sticlă de vin în vecinătăți. În afara faptului că utilitatea sa este ușor îndoielnică (deoarece există numeroase alternative de a transporta în siguranță o sticlă de vin) suntem convinși că ar putea exista câțiva iubitori ai acestui suport, realizat din piele naturală! În plus, dacă apari în fața prietenilor cu așa ceva, vei lăsa impresia unui fin cunoscător, pe principiul ride in style.



Este adresat bicicletelor de oraș și promite să țină sticla fixată indiferent de stilul de pedalat al biciclistului. Poate fi ajustat în funcție de mărimea sticlei și este realizat manual, în Montreal, din piele recondiționată.


Costul internațional de livrare este de doar 11.67$, sumă la care trebuie să adaugi contravalorea produslui în sine, de 31$. Interesant este faptul că producătorul face apel la răbdare, deoarece comenzile sunt deja numeroase iar timpul de livrare poate fi destul de mare.


Detalii complete sau plasări de comenzi, aici.


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + twelve =