Acum citesti
Tălpici încălzite pentru iarnă de la Digitsole

Nu ai cum să uiți prea curând iernile când pedalai și nu-ți mai simțeai degetele de la picioare din cauza frigului. Dar toate acestea pot deveni rapid istorie, căci cei de la Digitsole se gândesc la cei care nu se pot opri din pedalat iarna și doresc s-o facă cu un minim de confort. Astfel a luat ființă proiectul Digitsole, un set de tălpici care pot fi instalate în perechea de încălțăminte și care se pot incălzi până la 45 de grade!

talpici-incalzite-3

Ca lucrurile să migreze către aria science fiction-ului, acestea pot fi activate direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul unei aplicații. Aaaah, ce simplă a devenit viața! Tălpicile trebuie încarcate cu ajutorul unui USB, iar acumulatorii au o autonomie de 8 ore. Arhisuficient!

talpici-incalzite-2

Mai mult decât atât, cu ajutorul aplicației poți seta diferit temperatura pentru cele două tălpici. Poate că un picior îți îngheață mai mult ca celălalt, nu este exclus. Aplicația rulează atât pe Android cât și pe iOS, iar tălpicile sunt disponibile pentru pantofi în marimea 36 până la 47. Prețul de achiziție este de 200 de euro și pot fi comandate online.

talpici-incalzite-1

Alte informații pe digitsole.com.

via Digitsole

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =