Acum citesti
Trainer LeMond Revolution

LeMond Fitness au lansat un nou trainer de biciclete. Acestia declara ca noul Revolution ofera cel mai autentic sentiment de sosea dintre toate trainerele disponibile pe piata in acest moment.


Pe noul trainer pot fi montate biciclete a caror bascula masoara in dreptul axului spate 135 de mm, putand fi astfel utilizat atat pentru mountainbike-uri cat si pentru cursiere. In plus de asta, roata din spate se demonteaza complet, asadar anvelopa nu va mai fi uzata in timpul antrenamentului.


Inertia rotii in miscare este emulata de un dispozitiv cu palete ce poarta denumirea de High Inertia Technology. Conceptul imprima o miscare cat se poate de realista, reusind sa creeze utilizatorului impresia ca pe bascula este montata defapt roata bicicletei. Bicicleta poate fi montata cu foarte mare usurinta pe suport iar acesta nu va flexa, indiferent de conditii.


Intreg trainerul este legat la un computer care ofera informatii in timp real despre cadenta, distanta, viteza, rata batailor inimii sau caloriile consumate. Totul poate fi transferat foarte simplu cu ajutorul unei conexiuni USB pe computerul personal.


Pretul nu a fost anuntat inca, deoarece sistemul va fi lansat in septembrie 2010, insa detalii complete despre acest trainer poti obtine deja pe site-ul lemondefitness.com.


via | LeMonde


Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 15 =