Acum citesti
Trainerul STAC Zero opune rezistență de 2000 W fără să atingă roata

stac-zero-contactless-cycling-trainer02STAC Zero este un trainer original, care aduce tehnologii noi. Cel mai interesant lucru este sistemul care opune rezistență fără să atingă roata sau anvelopa, fără a fi nevoie ca aceasta să fie demontată. El folosește două seturi de magneți care crează rezistență pe jantele de aluminiu. Nu există părți în mișcare și nu se generează niciun zgomot, singurul lucru care se aude fiind transmisia. În plus, trainerul se împachetează deosebit de repede.

stac-zero-contactless-cycling-trainer04Modulul magnetic de rezistență se reglează foarte repede după mărimea roții, putând fi deplasat în sus și în jos iar magneții depărtați sau apropiați pentru a se potrivi pe roți de șosea, ciclocros sau chiar de MTB.

stac-zero-contactless-cycling-trainer05Sistemul are integrat un senzor de viteză iar un senzor special măsoară forța de depărtare a magneților. Împreună, aceștia calculează puterea aplicată care este transmisă computerului prin ANT+ sau BLE.

stac-zero-contactless-cycling-trainer01La finalul antrenamentului, trainerul se pliază complet plat, atât de plat încât încape fără probleme sub o canapea. Este de asemenea și foarte ușor. În kit e inclusă o greutate de 1 kg care poate fi atașată la roată pentru a avea un moment mai bun de rotație. Tehnic, trainerul are contact cu bicicleta doar la prinderea axului spate. Nu există nicio piesă de uzură în sistem iar anvelopele rămân neatinse.

Prețul nu este foarte mare, fiind de 399 USD pentru modelul standard și 499 USD pentru cel cu powermetru.

Pentru mai multe informații sau comenzi accesați pagina producătorului.

Informații preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + 20 =