Acum citesti
Votați fotografia săptămânii 22-28 februarie 2016!

Săptămâna acesta, fotografiile trimise de voi au dat ceva bătaie de cap juriului. Pentru că decizia a fost foarte dificilă între a alege dintre locul 1 și locul 2, le-am dat rapid un mesaj celor de la Maros Bike (duminică seara) și i-am întrebat dacă putem să premiem doi câștigători. Cum răspunsul lor a fost pozitiv, iată-i și pe cei doi câștigători ai acestei săptămâni, în ordine preferințelor juriului:

andrei-lungoci-muntii-fagaras
Andrei Lungoci – în fundal, Munții Făgăraș.
tiberiu-hila-paltinis
Tiberiu Hila – Păltiniș.

În orice caz, a fost o săptămână cu fotografii foarte bune. Intrăm însă într-o nouă săptămână în care puteți vota fotografiile preferate. Au fost selectate cele mai bune fotografii primite. Votarea se face în cursul acestei săptămâni, termenul limită fiind data de 28 februarie. Luni, 29 februarie, vom anunța câștigătorul.

Premiul acestei săptămâni este: Lanț BBB PowerLine pentru 10 viteze.

Dacă dorești să participi la concursul de săptămâna viitoare, te invităm să dai click aici, pentru a te pune la curent cu detaliile competiției și cu informații despre fotografii care fac parte din juriu.

Câștigătorul va fi anunțat pe această pagină, în dreptul premiilor menționate. De asemenea, va fi anunțat și pe e-mail. Dacă în termen de 5 zile nu primim niciun răspuns, următoarea fotografie clasată va intra în posesia premiului săptămânii.

Să înceapă votarea!

[nggallery id=10]
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + fourteen =