Acum citesti
Eduard Grosu confirmă forma bună printr-un loc pe podium în Circuitul Ardenilor

Rutierul român al echipei continentale Vini Fantini-Nippo-De Rosa, Eduard Grosu, a mai reușit un rezultat notabil, de această dată în cursa desfășurată pe teritoriul Franței, Circuit des Ardennes International, unde s-a clasat pe locul secund în ultima etapă.

grosu_ardeniEduard Grosu alături de colegul său de echipă Manabu Ishibashi

Competiția de nivel UCI 2.2 a avut patru etape și, per total, Vini Fantini-Nippo-De Rosa a făcut o figură excelentă, mai ales prin evoluția slovenului Grega Bole, dar și prin locul secund obținut de Grosu în cadrul sprintului declanșat pe finalul etapei de 108km. Această nouă „ispravă” îi consolidează imaginea de sprinter rutierului din Zărnești, mai ales după comportarea foarte bună din Settimana Internazionale di Coppi e Bartali de acum două săptămâni.

Rezultatul este cu atât mai important cu cât Circuit des Ardennes International este o cursă importantă pentru tinerii rutieri, nume precum Jan Bakelants, Gianni Meersman sau Riccardo Zoidl câștigând-o înainte de a trece la echipele de WorldTour.

Vezi Comentarii (6)
  • Uite ce am gasit si eu pe procyclingstas

    Grega Bole e a lui Fantini din 2 aprilie

    2014Vini Fantini Nippo (CT) (As from 2/4)
    2013Vacansoleil – DCM (WT)
    2012Lampre – ISD (WT)
    2011Lampre – ISD (WT)
    2010Lampre – Farnese Vini (WT)
    2009Aeronautica Militare-Amica Chips
    Adria Mobil (CT)
    2008Adria Mobil (CT)

  • ca sa clarificam:
    http://www.vinifantiniteam.it/det_news.php?id=340&ANAR=
    aveti fotografia de la sosire cu Grega in tricoul lui Vini Fantini.
    Oricum un articol pozitiv si 4 comentarii, chiar daca polemice, fac sa se auda de prestatiile ciclistilor romani; mai sunt vreo 20 in Italia care alearga bine !
    Pe mine m-ar interesa ce ar trebui sa faca Edi, si alti atleti ca sa creasca la nivel de Pro Tour…si eventual sa reprezinte si Romania asa cum o fac la echipele de club.

  • Domnule Buga, va multumesc, ca si celorlalti care ne urmaresc, ca ne cititi si interveniti cand este cazul. Legat de articol, nu as vrea sa fie considerat nici pozitiv, nici negativ, ci neutru. E vorba despre munca lui Eduard Grosu, care vorbeste de la sine si pe care trebuie sa o privim asa cum este. Nu are nevoie de articole pozitive caci nu are nevoie ca rezultatele sale sa fie „umflate cu pompa”. Se descurca fantastic asa, de unul singur. Ultimul lucru de care are Edi nevoie este de aplaudaci in jurul sau ori oameni care scriu de bine despre el doar pentru a scrie si care, cand interesul nu le-o va mai dicta, il vor uita. Eu il vad pe acest sportiv ca pe o persoana prea demna si prea talentata ca sa aibe nevoie de oamenii pe care i-am descris anterior si sunt convins ca are taria sa accepte critica, daca si cand va fi cazul, din postura sa de sportiv profesionist. Meseria mea in momentul de fata este ca reusitele sale sa ajunga la urechile publicului larg, consumator de ciclism, lucru de care va rog sa nu va indoiti ca o voi face. Cat despre alti romani de acolo, daca aveti informatii, va rog sa le impartasiti cu mine si sa vedem ce putem face pentru a-i aduce si pe ei in atentia publicului. Va multumesc din nou si lectura placuta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 10 =