Acum citesti
Janta Mach 1 MX Evo 2

Poate ca multi dintre voi nu ati auzit niciodata de producatorul francez Mach 1. Acesta are in portofoliu mai multe componente de bicicleta printre care si roti sau jante pentru biciclete.

Sinceri sa fim, nici pe la urechile noastre nu trecuse de prea multe ori brandul Mach 1, asa ca am avut o mai amre curiozitate in a testa modelul de janta MX Evo 2. Este o janta pe cat se poate de normala, nu pentru discuri ci pentru V-Brake-uri, pare soldia si rezistenta iar forma acesteia este intalnita si pe la alti producatori. Din punct de vedere al calitatii de fabricatie, jantele se prezinta in regula, nu s-au facut remarcate niciun fel de defecte de fabricatie : am avut cate ceva de comentat la imbinari si un pic la finisaje, de aceea am acordat si 3 stele la acest capitol.

Daca discutam de rezistenta insa se schimba povestea, acestea reusind sa ne convinga doar pe drumuri drepte sau poteci de munte, cross country si cam atat. Tot ce este peste aceste probe ar trebui sa elimine acest model de janta din lista voastra de cumparaturi. Daca sunteti niste bikeri calmi, pasnici si nu bruscati rotile bicicletei, sunt chiar foarte bune. Chiar si asa, prestatiile pe trasee mai dificile sunt acceptabile.

Din punct de vedere al greutatii, ele se plaseaza undeva peste mijlocul gamei : 490 de grame sunt suficient de usoare pentru plimbari dar un pic cam grele pentru Cross Country Racing. Daca bicicleta ti-a fost livrata cu aceste jante, nu trebuie sa-ti faci mari probleme, sunt in regula si pot fi folosite cu incredere. Ca si costuri de achizitie, acestea sunt oferite la un pret decent de catre producator, dar din cercetarile noastre prin magazinele de specialitate a rezultat faptul ca sunt sanse slabe sa le gasesti separat spre vanzare.

Greutate : 490 grame

Utilizare : Cross Country

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − twelve =